Inici Destacats Alumnes de l’Escola Pia d’Igualada, a la final de la Copa Cangur...

Alumnes de l’Escola Pia d’Igualada, a la final de la Copa Cangur de matemàtiques

COMPARTIR

El passat 26 de gener, alumnes de 2n i 3r d’ESO han participat a la IV Copa Cangur organitzada per la SCM (Societat Catalana de Matemàtiques) a l’IES Pere Vives. En aquesta ocasió, han participat 13 equips formats per 7 alumnes dels quals 5 equips eren alumnes de l’IES Pere Vives, 2 de l’escola Maristes Igualada i 6 de l’Escola Pia d’Igualada.

Aquesta activitat es basa en la resolució d’una sèrie de problemes, de diferent dificultat, treballant en equip. Els equips estaven formats per alumnes de 2n i 3r d’ESO barrejats, podent haver-hi com a màxim 4 alumnes de 3r per equip. És un concurs dinàmic, on la puntuació de cada problema depèn de la dificultat del mateix i del temps de resolució que es dediqui en el procés. Amb activitats d’aquest tipus es vol fomentar el raonament lògic, així com l’interès per l’àmbit de les matemàtiques.

En aquesta edició l’equip de l’Escola Pia d’Igualada format pel Nil Puiggròs, Nil Cervera, Victor Olivan, Berta Martí, Jordi Pelfort, Robert Creixell i Pau Caelles, van guanyar la fase territorial classificant-se per la final de Catalunya que es celebrarà a Mataró l’1 de Març.

equip escola pia

FER UN COMENTARI

*