Inici Infoescoles Alumnes de francès de l’Escola Pia viatgen a Savigné-Sur-Lathan

Alumnes de francès de l’Escola Pia viatgen a Savigné-Sur-Lathan

COMPARTIR

[Img #14852]Un grup d’alumnes de 2n, 3r i 4t d’ESO van viatjar a França del 3 al 13 d’abril. Allà es van retrobar amb els alumnes francesos que van visitar l’escola el passat mes de febrer. Així van tancar el primer intercanvi amb el collège Gerard de Fontenelle que es troba en el petit i rural municipi de Savigné- sur- Lathan.

 

Durant l’estada, els alumnes van poder posar en pràctica els seus coneixements de llengua francesa alhora que feien una immersió en la cultura i les tradicions franceses. La convivència amb les famílies ha estat d’allò més enriquidor així com les diferents activitats i sortides programades per la professora d’espanyol del centre. Les sortides estaven plenes d’història i cultura: visita de la ciutat de Tours amb els seus llocs més emblemàtics, on també van visitar el Musée du compagnonage. Els guies dels castells de Chinon i Langeais i de l’abadia de Fontevraud els van explicar interessants històries sobre l’època medieval, les condicions en què vivien les persones i les lluites i guerres que van marcar l’època .

 

Els participants en l’intercanvi també van poder incorporar-se a les aules amb els seus corresponsals i viure en directe el funcionament del sistema educatiu francès. Van gaudir de l’oportunitat de fer matemàtiques, física, història en francès…Tota una experiència!

 

Una aventura molt positiva que esperem poder repetir i que va acabar amb una emotiva festa de comiat a la qual van assistir professors i famílies.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*