Inici Destacats Una alumna de l’Institut Joan Mercader, premiada per la UPF i el...

Una alumna de l’Institut Joan Mercader, premiada per la UPF i el Parc d’Investigació Biomèdica de Barcelona

COMPARTIR

El passat 27 d’abril es van atorgar els guardons del XIII Premi PRBB de recerca en Ciències de la salut i de la vida. Al concurs, organitzat per la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida de la Universitat Pompeu Fabra i el Parc d’Investigació Biomèdica de Barcelona, es van presentar 257 treballs i un dels premiats va ser el de l’alumna de l’Institut Joan Mercader, Cesca Marcet.

Els cinc finalistes van presentar els seus treballs davant d’un jurat format per tres investigadors del PRBB: la Marina Marcet-Houben del Centre de Regulació Genòmica (CRG), el Carlos Ruiz de l’Institut de la Salut Global de Barcelona (ISGlobal) i el Javier Macía de Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de l’UPF (DCEXS).

El segon premi va recaure en la investigació  “Desodorants amb tota naturalitat. Estudi i experimentació de l’eficàcia dels desodorants” feta per la Cesca Marcet Claramunt  del Segon de Batxillerat científic. L’acte va finalitzar amb l’entrega de premis de la mà del Dr. Jordi Camí, director del PRBB, Joaquim Gea, degà de la UPF, i Marina Marcet-Houben del CRG, com a representant del jurat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*