Inici Societat ‘Nosaltres i les altres’, lema del concurs de fotografia de Dones amb...

‘Nosaltres i les altres’, lema del concurs de fotografia de Dones amb empenta

COMPARTIR

Dones amb Empenta (DAE) convoca una nova edició del concurs fotogràfic Com ens veiem les dones?, que enguany dedica a “Les altres” dones que formen part de la nostra vida. La data límit per a presentar obres és el 22 de març, inclòs, per Instagram @donesambempenta #ConcursDAE2019, o per mail: donesambempenta@dae.cat

Aquest concurs de fotografia on-line se celebra amb motiu del 8M i és per a dones sense distinció d’edat ni de procedència. DAE proposa fer una reflexió sobre un tema concret, cada any diferent, amb perspectiva de gènere, i expressar-lo a través d’un llenguatge artístic i a l’hora accessible com és la fotografia.

El tema “Nosaltres i les altres” pretén reflexionar sobre les amigues, germanes, mares, veïnes, companyes de feina, de lluita… Familiars, conegudes i fins i tot desconegudes. Saber qui són i com ens relacionem amb elles.

Es poden presentar fins a 3 obres, de tècnica lliure. Cal enviar-les a l’adreça de correu electrònic donesambempenta@dae.cat on ha de constar: Títol, breu explicació de l’obra, nom complet de l’autora, adreça postal i telèfon. En cas de participació directa per Instagram: Títol, breu explicació de l’obra i nom complet de l’autora.

S’estableixen 3 categories: Primer Premi, de 100 €, Segon Premi, de 75 €, i Premi del Públic, de 50 €, amb el suport de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui. Els dos primers premis seran decidits pel jurat format per a aquesta edició. El Premi del Públic serà per la fotografia més votada per Facebook i Instagram fins el dissabte 23 de març a les 12:00 del migdia.

Les fotos es podran veure per Facebook i Instagram a mesura que avanci el concurs i en exposició, del 30 de març fins el 14 d’abril, al Centre Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui. L’entrega de premis se celebrarà en aquest mateix centre Mont-Àgora, el dissabte 30 de març, a les 19.30h.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*