Inici Societat Alteracions al servei de FGC per obres de millora en estacions de...

Alteracions al servei de FGC per obres de millora en estacions de la línia d’Igualada

COMPARTIR

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) realitzarà les properes setmanes treballs de millora de la infraestructura a la línia Llobregat-Anoia, concretament a les estacions de Sant Esteve Sesrovires, Vallbona d’Anoia i La Pobla de Claramunt.

Els treballs consistiran en la reposició dels canvis d’agulla d’aquestes estacions. Aquests elements de la via, que permeten als trens canviar d’una via a una altra, es renovaran per uns de nous que permetran minimitzar els sorolls i les vibracions que produeix el pas dels trens, una acció que es reforçarà amb la instal·lació d’una manta antivibradora. A l’estació de Sant Esteve Sesrovires també es millorarà el drenatge de la platja de vies de l’estació.

Aquestes actuacions s’emmarquen dins el constant procés de manteniment i renovació dels diferents equipaments, instal·lacions i localitzacions que duu a terme FGC per poder seguir donant un servei de qualitat als seus usuaris. Per tal de minimitzar l’afectació als clients, Ferrocarrils ha concentrat en un mateix període i en cap de setmana aquestes diverses tasques de manteniment i millora de la infraestructura que permetran millorar el confort dels viatgers.

Servei per carretera mentre durin les obres

Com a alternativa per a garantir la mobilitat de les persones que viatgen amb FGC, Ferrocarrils habilitarà un servei d’autobusos substitutori a la línia R6 (Igualada) amb les següents característiques:

Dissabte 8 i diumenge 9 de febrer

Entre les estacions de Pl. Espanya i Martorell Enllaç, servei de tren habitual.

Entre les estacions de Martorell Enllaç i Masquefa, servei d’autobús substitutori en ambdues direccions i amb parada a les estacions de Sant Esteve Sesrovires, La Beguda i Can Parellada.

Entre les estacions de Masquefa i Igualada, es modificaran els horaris dels trens que surten de Masquefa en direcció Igualada, per la qual cosa caldrà consultar prèviament aquests horaris que estaran disponibles al cercador del web i a les vitrines de les estacions. Els trens que surtin d’Igualada en direcció Masquefa, mantindran els horaris habituals.

Dissabte 22 i diumenge 23 de febrer

Entre les estacions de Pl. Espanya i Piera, servei de tren habitual.

Entre les estacions de Piera i Igualada, servei d’autobús substitutori en ambdues direccions i amb parada a les estacions de Vallbona d’Anoia, Capellades, La Pobla de Claramunt i Vilanova del Camí.

FER UN COMENTARI

*