Inici Societat Una al·legació d’un veí bloqueja 150.000 euros de subvencions a Calaf

Una al·legació d’un veí bloqueja 150.000 euros de subvencions a Calaf

COMPARTIR

Un veí de Calaf va presnetar, el passat 29 de maig, al·legacions a l’aprovació de tres modificacions al pressupost municipal corresponents a tres crèdits extraordinaris per un import de 149.708,96 euros.

Aquesta al·legació afecta a tres modificacions de crèdit – aprovades al passat ple del 23 d’abril amb els 5 vots a favor de JxCalaf, 3 abstencions de CiU i 3 vots en contra de GiC-VV – de tres subvencions que s’havien presentat al Programa Complementari de Reforma i Millora dels equipaments locals de la
Diputació de Barcelona i que permetien finançar el projecte de les botigues antigues de la plaça Gran, l’arranjament de la sala de la Unió Calafina i la reforma de la piscina municipal i millores de la sala tècnica.

L’Ajuntament explica, a través d’un comunicat, que “en la reclamació, no s’hi al·lega cap motiu i tampoc s’especifica ni es fa cap proposta en concret”. Tot i això, per complir amb els procediments legals, la reclamació s’ha de portar al proper ple municipal abans d’aprovar definitivament la incorporació d’aquestes subvencions al pressupost.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*