Inici Destacats Àlex Haro acaba segon al Dakar superant una fissura a les costelles

Àlex Haro acaba segon al Dakar superant una fissura a les costelles

COMPARTIR

L’odenenc Àlex Haro ha acompanyat al pilot Nani Roma cap al podi del Ral·li Dakar 2019. Amb el seu Mini s’han col·locat segons de la classificació de cotxes i ho han fet amb l’anoienc lesionat des de l’etapa 6.

Haro ha disputat quatre etapes amb dues costelles fissurades. Com ha explicat des de Perú als mitjans de comunicació, la lesió se la va fer “buscant un waypoint, el cotxe va estar a punt de bolcar i en la maniobra de recuperació peguem pel meu costat i em vaig fer mal. Em van fer una ecografia on em van veure les fissures, però per sort, res més enllà “, relata l’odenenc.

Amb infiltracions i adrenalina arrencaven les jornades d’Haro, “però hi ha zones en què és impossible aguantar. Intento no transmetre a Nani però em sent queixar-me “. El pitjor moment arriba quan baixa del cotxe: “He d’estar una hora estirat i prendre medicines. Gairebé no puc ni caminar”, explica. El mateix Nani Roma reconeix l’esforç del seu company: “el que ha fet és molt ‘heavy’. Molts dies hi ha oscil·lacions de temps perquè hem de afluixar perquè li fa mal. Jo ho veig retorçar, avui mateix ha hagut deu quilòmetres de pots ha patit”.

Àlex Haro acaba el seu cinquè Dakar com tot un referent dels copilots al ral·li, que ha estat “el més dur que he fet sobretot perquè la navegació ha estat força artificial, massa directa i poc natural i, a més, passar tantes vegades pel mateix lloc al final acaba per confondre. Però duresa, per descomptat, l’ha tingut “.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*