Inici Atletisme Àlex González (CAI Petromiralles), sots campió d’Espanya Sub-16 en Javelina

Àlex González (CAI Petromiralles), sots campió d’Espanya Sub-16 en Javelina

L’atleta Cadet del C.A. Igualada Petromiralles/Dental Igualada Àlex González, va assolir el sots campionat d’Espanya en la prova del llançament de Javelina corresponent al 17è Campionat d’Espanya Sub-16, que es va dur a terme a les pistes de Castelló, en doble Jornada de dissabte i diumenge matí i tarda, amb la participació de prop de 900 atletes estatals capdavanters nascuts els anys 2003/04.

Hi participaren 6 atletes del CAI, asolint 1 medalla d’Argent i 3 llocs de finalista en les proves respectives, en una gran actuació global.

Van sobresortir les actuacions d’Àlex González, que es proclamava sots campió estatal en la prova del llançament de Javelina, amb un millor intent de 50,77 m.

Joan Sendra era 6è en Salt d’Alçada, amb 1,76 m. Aleix Llorens era 7è en Pes amb 14,19 m., i 12è en Martell, amb 36,76 m. i Francina Massagué era 8ª a la final dels 300 m.ll., amb 42”50, imposant-se abans en la seva s/f. amb 42”26.

Júlia Solé era 9ª en la seva s/f. dels 1.000 m.ll. amb 3’18”88, i Marcel·la Solé era també 9ª en la s/f. corresponent dels 600 m.ll., amb 1’47”49, el que no els donava l’accés a les finals respectives.