Inici Atletisme Aleix Camats (CAI), rècord d’Igualada en Disc, al Campionat d’Espanya de Clubs

Aleix Camats (CAI), rècord d’Igualada en Disc, al Campionat d’Espanya de Clubs

COMPARTIR

Dissabte passat, 13 d’Abril, es disputaren en diverses pistes estatals els encontres corresponents a la 1ª Jornada del Campionat d’Espanya de Clubs – Liga Joma – de Divisió d’Honor masculina, i del Campionat estatal – Liga Iberdrola – de 1ª Divisió femenina.

Ambdues competicions comptaren amb la participació de 6 atletes del CAI Petromiralles, 4 masculins i 2 femenines.

En l’encontre masculí corresponent al Camp. d’Espanya de Divisió d’Honor – Liga Joma – disputat a Cornellà amb organització del Cornellà Atl., hi prengueren part 4 atletes del C.A.Igualada Petromiralles amb una brillant actuació global, sobresortint el nou rècord d’Igualada en llançament de Disc assolit per Aleix Camats, 3er amb 49,88 m., millorant la seva anterior plusmarca de 49,29 m. del 10 de Febrer, a Sta. Coloma de Gramenet.

Cal ressaltar també el 2n lloc d’Antoni González en Salt d’Alçada, amb 1,90 m., el 3er de Guim Morcillo en Javelina, amb 57,60 m. i el 7è lloc de Pau Subirats en 100 m.ll., amb 11”12, i que participava a més en el relleu de 4 x 100 m., essent 3ers amb l’equip format per Jordi Fossas – Alberto Gavaldà – Marc Galé i Pau Subirats, amb 42”49.

Pel que fa a l’encontre femení corresponent al Campionat d’Espanya de Clubs – Liga Iberdrola – de 1ª Divisió disputat a Durango amb organització del Bidezábal Durango Atl., hi prengueren part 2 atletes del C.A. Igualada Petromiralles, també amb una destacada actuació global.

Va sobresortir la 5ª posició d’Irma González en llançament de Pes, amb 10,38 m. i la 6ª de Júlia Solé en els 1.500 m.ll. amb 4’54”74.

– Club Atlètic Igualada –

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*