Inici Atletisme Aleix Camats (CAI Petromiralles), Campió d’Espanya Sub-18 en Disc

Aleix Camats (CAI Petromiralles), Campió d’Espanya Sub-18 en Disc

COMPARTIR

L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Aleix Camats, va assolir el títol de Campió d’Espanya Sub-18 en el llançament de Disc, al 71è Campionat d’Espanya Sub-18, disputat dissabte i diumenge a l’Estadi Chapín de Jerez de la Frontera. Hi participaren 7 atletes del CAI Petromiralles, amb una brillant actuació global, assolint 1 medalla d’Or i 4 llocs de finalista en les proves corresponents.  Hi van participar els atletes estatals capdavanters nascuts els anys 2005/2006.

El CAI Petromiralles va assolir una magnífica 11ª posició per equips amb 24 punts, en la puntuació global dels seus atletes, tots ells sorgits de l’Escola Esportiva del CAI, essent el 3er club català, entre 147 clubs classificats.

Van sobresortir les actuacions d’Aleix Camats, campió d’Espanya en llançament de Disc, amb un millor intent de 55,00 m., prova en què era 4t Albert Gil, amb 47,57 m., marca personal, assolint plaça de finalista.

Guim Morcillo era 4t en el llançament de Javelina, amb un millor intent de 60,57 m., marca personal, sobresortint també el 5è lloc d’Ian Alves en el Salt de Perxa, amb 4,55 m., i el 7è lloc de Nuria Moix en el Pes fem., amb 12,39 m., assolint tots ells places de finalista.

Aina Eberlé era 10ªexaequo en el Salt d’Alçada fem., amb un millor intent de 1,55 m. Jan Solà participava en la 3ª s/f. dels 1.500 m.ll. entrant 11è amb  4’11”97, i no accedint a la final de la prova.

                                                                                                                               – Club Atlètic Igualada –

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*