Inici Destacats Aleix Auber i Meritxell Baqué, a la candidatura de la CUP pel...

Aleix Auber i Meritxell Baqué, a la candidatura de la CUP pel 14-F

COMPARTIR

Aleix Auber, ex alcalde de Capellades, i Meritxell Baqué, alcaldessa de Vallbona d’Anoia, ocuparan el número 20 i 23 respectivament de la llista de la CUP per la circumscripció de Barcelona per les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

Amb la presència de candidats anoiencs del món municipal, la CUP vol posar en valor l’experiència institucional i la gestió d’aquells ajuntaments en els que la formació anticapitalista ha assumit responsabilitats de govern. En aquest sentit des de la CUP consideren que experiències com la de Capellades o la de Vallbona d’Anoia «són un clar exemple de que allà on s’han implicat en la governabilitat, s’ha avançat en la defensa dels drets socials, de la participació ciutadana i amb el compromís independentista». A banda de la presència d’Auber i Baqué, l’actual regidora de Capellades, Susana Moreno, també ocuparà un dels llocs a la llista com a suplent.

La defensa del territori, eix de treball fonamental per l’Anoia

D’altra banda, el regidor de Masquefa Carles Bou ocuparà el número 43 de la llista. Bou, ha entrat de regidor en els darrers mesos a l’Ajuntament però té una llarga trajectòria d’implicació en els moviments socials i en els darrers anys ha estat membre de la
«Plataforma pel Tancament de l’Abocador de Can Mata». La plataforma ha promogut i convocat nombroses mobilitzacions i actes per exigir el tancament del macro abocador dels Hostalets de Pierola que ja té el permís de la Generalitat per ampliar la seva capacitat.

Amb la presència de Carles Bou a la llista, la CUP es fa seu el compromís amb el tancament de l’abocador així com amb la resta de lluites per la defensa del territori de la comarca, com la de la Conca d’Òdena contra els projectes de nous polígons.

FER UN COMENTARI

*