Inici Destacats ALDI ampliarà la seva plataforma logística de Masquefa

ALDI ampliarà la seva plataforma logística de Masquefa

COMPARTIR

ALDI iniciarà durant la primera meitat d’aquest any les obres per a l’ampliació de la seva plataforma logística situada a Masquefa. Es tracta d’una ampliació de 13.100 m2 que s’afegeixen als 29.640 m2 de superfície de l’actual plataforma, i que permetrà donar suport al creixement de la cadena de supermercats a Catalunya. La previsió és que l’ampliació de l’estructura finalitzi a principis de 2022.

Les obres d’ampliació, que es duran a terme dins de la mateixa parcel·la en la qual opera ALDI, contemplen la creació de 7.450 m2 de càmeres frigorífiques, que segons ha fet públic l’empresa s’executaran amb els més alts estàndards de qualitat per evitar trencaments en la cadena de fred. A més, les noves instal·lacions comptaran amb panells fotovoltaics que permetran generar gran part de l’electricitat consumida a la plataforma i estaran equipades amb il·luminació LED.

L’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, reconeix que “és un orgull que empreses com ALDI segueixin invertint a la zona i creant llocs de treball. Masquefa es troba en un punt estratègic i això ha permès acollir inversions privades des de fa anys”. Ara bé, Boquete reclama que l’Estat completi la B-40 i que la Generalitat desdobli la B-224: “esperem que aquestes infraestructures millorin en el futur l’accessibilitat de la plataforma logística d’ALDI i facilitin que s’instal·lin al nostre territori altres empreses per desenvolupar la seva activitat”.

“El principal objectiu de l’ampliació de la plataforma logística de Masquefa és poder donar resposta a l’expansió prevista per als propers anys a Catalunya i a les Balears” ha explicat Alexandre Pagès, director d’Expansió d’ALDI. La cadena té 75 establiments a Catalunya i 10 a les illes.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*