Inici Societat Els alcaldes de l’Anoia sud fan pinya per reclamar millores a la...

Els alcaldes de l’Anoia sud fan pinya per reclamar millores a la B-224

COMPARTIR

Els alcaldes de l’Anoia Sud -el de Masquefa, Xavier Boquete; el d’Hostalets de Pierola, Gerard Parcerisas, i el de Piera, Jordi Madrid– van reunir-se el passat mes de setembre per tal de traçar una estratègia comuna per reduir l’accidentalitat de la carretera B-224.

La reunió va permetre dibuixar un objectiu comú que passa per minimitzar els accidents de trànsit a la B-224 de Martorell a Capellades, en especial entre els barris de Can Bonastre i Can Mas de Piera, i millorar les carreteres i els accessos a la zona.

El clam popular i la necessitat urgent de revisar aquest tram de carretera han fet que es demani una reunió de caràcter urgent amb la Generalitat de Catalunya. Així mateix però, també s’ha acordat demanar una segona reunió amb la delegació del govern espanyol per tal de conèixer l’estat del projecte de la B-40 (4t cinturó), que ha de desviar part del trànsit en el seu pas pels municipis de l’Anoia sud i que està pendent d’execució des de fa anys.

La trobada entre els tres alcaldes, que no tenia precedents, ha demostrat unitat i força per tal de buscar una solució col·lectiva i forçar les administracions que tenen la competència d’aquestes carreteres a donar resposta.

4 COMENTARIS

    • És molt trist el teu comentari Joanma.
      El primer pas l’hem de donar els vilatans, reduint el màxim les deixalles que han d’anar a l’abocador (alguns, però pocs, ja ho fem). L’administració ha de canviar la seva actitud i prohibir radicalment l’us dels plàstics per envasos, etc… La majoria de nens i joves estan més informats, pregunta’ls-hi.

FER UN COMENTARI

*