Inici Societat Els alcaldes de la Conca d’Òdena donaran a través de canals municipals...

Els alcaldes de la Conca d’Òdena donaran a través de canals municipals ‘la informació que els ciutadans s’han d’escoltar’

COMPARTIR

Els alcaldes i alcaldesses de la Conca d’Òdena preparen un reforç de la seva maquinària comunicativa. Ho ha anunciat aquest dimecres l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, davant una situació on “hi ha multitud d’informacions i que les informacions a vegades no són prou clares” i un panorama on “hi ha molts mitjans de comunicacio, molta, massa informació, grups de Whatsapp, xarxes socials…”.

Castells explica que els alcaldes de la Conca “ens hem determinat a informar des dels canals oficials municipals a donar als ciutadans la informació que s’han d’escoltar” i demana als veïns de la Conca que “segueixin les informacions que donarem de manera molt prolífica des dels ajuntaments”.

L’alcalde igualadí ha afegit que es tractarà d’una “campanya d’informacio real, verídica i a la qual els hi demanem que facin confiança”.

4 COMENTARIS

  1. Lo que faltaba como si no tuviésemos bastante con ver al Amado Líder todo el día en la tele ahora tambien los alcaldes menos informar y aparentar y mas trabajar por los miles de parados que el gobierno, generalitat y alcaldias habéis abandonado que ni cobraremos el ERTE hasta junio

  2. Gràcies per haver-nos mantingut informats des del primer moment. La Conca d’Òdena és un exemple d’entesa política, diferents partits i un objectiu. Gràcies i tan de bo l’exemple s’extengués en altres territoris.

FER UN COMENTARI

*