Inici Destacats Albert Orriols guanya el Ral·li Ciutat d’Igualada

Albert Orriols guanya el Ral·li Ciutat d’Igualada

COMPARTIR

Albert Orriols i el seu copilot Lluís Pujolar, de l’Escuderia Osona, van ser els vencedors de la dinovena edició del Ral·li Ciutat d’Igualada, que es va disputar dissabte. Amb el seu Skoda Fabia R5, van finalitzar els trams amb un temps de 57 minuts i 30 segons, amb un ajustat marge de 4 segons sobre els segons, Xavier Domènech i Axel Coronado, del Motor Club Sabadell. En classe 7, els guanyadors van ser Jordi Medina i Joaquim Bogué, de Peu a Baix Motorsport. Amb el seu Renault Clio R3T van fer un temps d’1 hora i 3 minuts.

Amb 80 equips inscrits, dels quals se’n van retirar una quinzena, la prova era puntuable per al Campionat de Catalunya de Ral·lis, la Copa de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt, la Copa de Catalunya de Ral·lisprints d’Asfalt, incloent també la copa de promoció Volant RACC. El ral·li igualadí era la primera de les set proves de la copa, que de moment lidera Josep Bassas, de l’Escuderia Osona.

L’activitat es va iniciar divendres a l’avinguda Europa d’Igualada, amb les verificacions tècniques i administratives. Allà van prendre la sortida dissabte els participants del ral·li, una prova de 353 quilòmetres de recorregut, un centenar d’ells cronometrats. En total, sis trams que els participants van haver de recórrer dues vegades a les comarques de l’Anoia, el Bages i la Conca de Barberà.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*