Inici Atletisme Albert Moreno (CAI Triatló), campió de Catalunya de duatló de carretera

Albert Moreno (CAI Triatló), campió de Catalunya de duatló de carretera

COMPARTIR

El passat 24 de març es va celebrar a Castellfollit de la Roca el XXIII Duatló de la Garrotxa. Aquesta prova era Campionat de Catalunya Absolut i puntuable per la lliga de Clubs.

Amb unes condicions meteorològiques molt favorables la cursa es va disputar en unes distàncies de 5km de cursa a peu, 20 km de ciclisme i 2km més de cursa a peu per finalitzar-la. Aquest duatló és molt exigent degut als grans denivells que té però alhora es caracteritza pels entorns magnífics que ens ofereix la Garrotxa, passant per pobles com Tortellà i Montagut.

Primera posició de l’equip masculí i podis d’Albert Moreno i d’Assumpta Castelltort

Un total de 270 inscrits prengueren la sortida en una competició en que l´Albert Moreno del CAI Triatló aconseguia la 1a posició masculina i Anna Rovira del Team Calella triathlon la 1a femenina.
El CAI Triatló hi va ser representat per 8 membres: Albert Moreno, Albert Solé, Carlos Larios, Josep Martínez, Jordi José, Aïda Solà, Assumpta Castelltort i Clara Ruiz.

Pel que fa a la classificació per equips, cal destacar l’excel·lent 1a posició de l´equip masculí del CAI Triatló. Les noies que aconseguien una 9a posició.

A nivell individual cal destacar el 21a posició d´Albert Solé i la 22a de Carlos Larios, així com la 71a de Josep Martinez i la 119a de Jordi José. En l´equip femení Aïda Solà aconseguia una meritòria 16a posició, 21a posició per Assumpta Castelltort i 2a de veterana 2 i Clara Ruiz 51a posició

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*