Inici Atletisme Albert Moreno i Arina Aguilera guanyen la 27a Cursa Popular de Vilanova...

Albert Moreno i Arina Aguilera guanyen la 27a Cursa Popular de Vilanova del Camí

COMPARTIR

La Cursa Popular va batre aquest any un rècord de participació, amb 576 participants, 151 més que en la darrera edició. La cursa més popular va ser la dels 10 km, en la qual van participar 185 atletes. La cursa urbana de 4,5 km, va registrar una participació de 126 atletes i en la cursa infantil de 1.000 metres, van prendre part 65 infants.

Pel que fa a la caminada popular, que enguany celebrava la tercera edició, també va assolir xifres importants arribant als 200 caminaires.

Cursa mixta de 10 km

Albert Moreno, de la UEC Anoia Popular, va ser el més ràpid de la prova mixta dels 10 km,  amb un temps de 35:15. En segona posició, va entrar Javi Paniello, corredor independent que va fer un crono de 36:15 i Jordi García del’AC77, que va entrar en la meta només 7 segons després que el segon classificat.

Pel que fa a les fèmines, Arina Aguilera va arribar en primera posició, seguida de l’atleta independent Jordina Marsal que va fer un crono de 46:58 i Assumpta Castelltort, del CAI Triatló, que en va fer 51:40.

Cursa urbana de 4,5 km

Els més ràpids de la cursa urbana de 4,5 km van ser Jan Solà del CAI que va completar el circuit en 15:31 i Júlia Solé, també del CAI, que la va fer en 18:10.

La general masculina es va completar amb Bartolomé Serramo, de Los Martes con Dios que va arribar a meta 6 segons després que el primer classificat, i Gerard Suriol, del CAI, que ho va fer en 15:56.

La segona i tercera posició de la general femenina de 4,5 km, la van ocupar Laia Alonso de l’Escola Esportiva UEC Anoia, amb un temps de 19:04, i Marcel·la Solé, del CAI amb un crono de 19:24.

Categoria Alevina

Els alevins masculins més ràpids en la prova urbana van ser Albert Fernández de la UEC; Roger Bisbal, Independent i Ton Queral, també de l’escola esportiva de la UEC Anoia.

En categoria femenina, les guanyadores van ser Emma Mitjavila del Kames Kids, Elia Martínez del club Sergi Martínez, i Maria Rica de la UEC.

Categoria Infantil

En infantil, el pòdium va ser per a Joan Martínez, Bernat Rueda, Roc Planas i Etna Soler Biosca, tots quatre de l’escola esportiva UEC Anoia.

Categoria Cadet

Pel que fa a  categoria cadet, els més destacats van ser Gerard López, de la UEC Anoia, Eric Torres, de l’escola esportiva Trail i Mario Molina, independent. En fèmines, el pòdium va ser per a Mar Garbín, independent, Mercè Perelló, del CAI Triatló i Mar Ferreras del Cornellà Atlètic.

Categoria Veterans

Els sèniors més ràpids van ser Nico Pastor, independent; Carlos Cervera de l’Oro di Napoli; i Moussa Dar Dar, del CEGUB. Pel que fa a les fèmines, Cristina Soler i Noèlia Aguilar, ambdues atletes independents van fer-se amb les primeres posicions del podi.

Cursa Infantil de 1000 metres

Aquesta edició de la cursa popular va aplegar 65 participants repartits en categoria prebenjamí i benjamí.

Quim González, del CAI;  Guerau Soler, de la UEC Anoia; Oriol Barquilla del Garcia Fossas; Etna Martínez de la UEC Anoia; Bruna Morera del Gabriel Castellà, i Núria Pérez, del Kames Kids, van ser els primers classificats en categoria prebenjamí.

Mentre que Raúl Ortiz, Jordi Garcia i Aleix Recio, tots tres atletes independents, i Maria Serrano, de Los martes con Dios; Zoe Tebas, del CAI i Gal·la Mitjavila, del Kames Kid, van ser els més destacats en categoria benjamina.

Lliurament de premis

Van lliurar els premis l’alcaldessa Noemí Trucharte; el regidor d’Esports, Rafael Gabarri; Xavier Sala, regidor de Serveis Personals; Laura Pavón, regidora de la Gent Gran, Igualtat i Solidaritat i Noemí Carreras, presidenta del Club Atlètic Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*