Inici Atletisme Albert Moreno i Anna Noguera guanyen la 40a edició de la Cursa...

Albert Moreno i Anna Noguera guanyen la 40a edició de la Cursa Popular d’Igualada

COMPARTIR

La 40a edició de la Cursa Popular d’Igualada, que s’ha celebrat aquest diumenge, 21 d’octubre, ha aplegat un total de 4.427 participants, ha tingut l’epicentre al Parc Central i s’ha disputat sobre dos recorreguts a la zona Nord de la ciutat amb un marcat caràcter familiar, com és habitual.

Pel que fa al recorregut A, sobre un traçat de 5 quilòmetres i amb 2.334 corredors, el vencedor absolut masculí de la prova ha estat Albert Moreno del Club Atlètic Igualada (CAI), amb un temps de 15:33 i, en categoria femenina, la victòria ha estat per a Anna Noguera (CAI), amb un registre final de 17:53.

Posteriorment, i adreçada als més petits i i les famílies, s’ha disputat la cursa B, amb 2.093 participants i amb un traçat d’1,6 quilòmetres. En acabar, s’han lliurat els trofeus als vencedors de les diferents categories i als centres escolars amb més participació. Les escoles amb més participació han estat Maristes Igualada, Escola Pia i Acadèmia Igualada. El millor percentatge de participació correspon a la Fundació Escola Mowgli.

La cursa ha estat possible gràcies a l’organització del departament d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada i del Consell Esportiu de l’Anoia, a la col·laboració d’Aigua de Rigat, Cal Font Wellness Centre, Tuga Active Wear, Carrefour Igualada, Stikets, Tres Unces, Esquaix Igualada, Anima’ns Grup, l’equipament Juvenil La Kaserna i la Universitat de Lleida. Ha tingut també el suport del Club Atlètic Igualada, de la Diputació de Barcelona i de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i el patrocini de BBVA – Creant Oportunitats. Novament, l’empresa AquaSOS destinarà mig euro per cada participant a un projecte de caire solidari

FER UN COMENTARI

*