Inici Destacats Alba Vergés es reuneix amb col·lectius d’àmbit social d’Igualada

Alba Vergés es reuneix amb col·lectius d’àmbit social d’Igualada

COMPARTIR

L’equip d’Esquerra Republicana, encapçalat per Alba Vergés, s’ha reunit amb associacions, entitats i col·lectius de l’àmbit social d’Igualada per escoltar-los i conèixer la realitat local. Van assistir a la trobada la diputada al Parlament de Catalunya i membre de la comissió de Drets Socials i treballadors social, Najat Driouech, el portaveu republicà Enric Conill i diversos membres de l’executiva local i regidors del consistori. La trobada va tenir lloc a les cotxeres de Moixiganguers.

ERC Igualada continua reunint-se sectorialment amb actors referents de diferents àmbits, i la setmana passada va fer-ho en l’àmbit social. Des d’ERC consideren fonamental la “necessitat de visibilitzar els entorns més vulnerables” i en especial la dels “actors del tercer sector” que treballen incessablement contra les desigualtats, els estigmes i els riscos dels més vulnerables. La diputada al Parlament Najat Driouech, va posar en valor que “justament són aquestes entitats les que moltes vegades posen veu a totes persones”. En el seu torn, Vergés va destacar la importància de taules compartides on poder exposar “inquietuds i circumstàncies com l’aïllament i el silenci” i la necessitat de que “els polítics s’asseguin a recollir deures i responsabilitat per no deixar-se pel camí cap veí ni veïna a qui manqui oportunitat o veu”. En declaracions posteriors, Vergés al seu twitter personal va agrair la reunió i va afegir que es tractava de “dones referents i absolutament imprescindibles que construeixen una societat molt més justa i amb més oportunitats per a tothom”. En finalitzar la reunió i vist el bon ambient de treball i les necessitats detectades, des d’ERC s’insten a fer més trobades en aquest àmbit per continuar fent costat a tots els col·lectius.

Prèviament, el mateix dia Esquerra Igualada també va organitzar una trobada amb l’AFA de l’escola del Gabriel Castellà. Els republicans van agrair la presència dels pares i mares i van constatar “la implicació del centre per fer una societat més justa i cohesionada”. També va assistir la diputada Driouech qui es va comprometre personalment en fer un seguiment directe de l’evolució del centre i de les demandes dels membres de l’AFA que van assistir a la reunió.

Amb aquesta trobada els diferents membres d’ERC asseguren haver recollit “deures i opinions fonamentals per construir una Igualada millor que no deixi ningú enrere”. Els republicans es comprometen “a treballar pel benestar de tots i cada uns dels ciutadans i les seves famílies i per aconseguir un objectiu compartit, el d’aconseguir una societat més justa, lliure i compromesa amb la igualtat d’oportunitats”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*