Inici Destacats Alba Vergés proposa fer un tercer edifici de pisos tutelats ViuB a...

Alba Vergés proposa fer un tercer edifici de pisos tutelats ViuB a Igualada

COMPARTIR

Amb motiu del dia internacional de la gent gran, la candidata d’ERC a l’alcaldia d’Igualada, Alba Vergés, ha proposat fer un tercer equipament ViuB a Igualada per tal de crear les condicions necessàries per garantir el “benestar” de la gent gran de la ciutat. Segons Vergés, cal que l’ajuntament ofereixi solucions i atengui les necessitats de la nostra gent, aquesta és i serà una prioritat per ERC Igualada” ja que “després d’anys de treball, esforç i servei la gent gran ha de poder decidir com vol envellir: a casa seva, en habitatges com els de ViuB, en centres de dia o en residències i ha de ser l’administració, l’ajuntament, qui garanteixi que això sigui possible i ho posi fàcil”. Segons Vergés, cal afrontar de manera immediata les necessitats dels veïns i veïnes i oferir-los-hi solucions i “l’habitatge” és una mancança molt gran que pateix Igualada i els igualadins i igualadines.

Segons Vergés, el model residencial de ViuB ofereix la màxima independència personal i alhora molts serveis en el mateix edifici per a la gent gran. També és un espai de socialització i comunitat, dos elements molt importants que són bàsics.

La candidata a l’alcaldia d’Igualada explica que “hem d’ampliar l’oferta i garantir que tothom qui ho vulgui accedir ho pugui fer, per això proposem un nou ViuB que es podria situar al barri de Set Camins de 100 places. Amb aquesta aposta es dinamitzarà el barri i el comerç local, es crearà xarxa veïnal i s’oferirà una alternativa segura, solvent i útil per a tota la gent que ho necessiti”. Vergés explica que “malauradament el govern municipal no ha generat noves places de ViuB, ni de centres de dia ni residencials i això cal revertir-ho. La gent gran per a nosaltres és una prioritat i farem tot allò que calgui per garantir-los una vellesa digna i còmoda”.

2 COMENTARIS

  1. I perquè no situar-la al centre?. Les dues que existeixen estan situades als extrems. Una possibilitat seria ubicar-la al carrer Nou concretament a cal Matoses, que es una casa molt gran i els usuaris podrien passejar pel centre d’Igualada.

FER UN COMENTARI

*