Inici Destacats Alba Vergés i Enric Conill es troben amb gent gran d’Igualada per...

Alba Vergés i Enric Conill es troben amb gent gran d’Igualada per incorporar les seves propostes al programa electoral

COMPARTIR

La candidata a l’alcaldia d’ERC a Igualada, Alba Vergés, així com el cap de l’oposició republicà, Enric Conill, han fet una trobada amb gent gran d’Igualada per escoltar les seves necessitats i buscar solucions als problemes o mancances que tenen a la ciutat. La trobada es va fer a l’Espai Cívic Centre amb més de 50 de participants que es van organitzar en grups de treball per debatre, discutir i identificar les diferents necessitats que tenen. D’aquesta manera es van fer 5 grups: salut, activitat física, habitatge i mobilitat, atenció social i cultura. Tots els participants van poder donar la seva veu i opinió sobre Igualada i de quines necessitats i mancances tenen en relació a aquests àmbits.

Vergés va explicar que “la gent gran d’Igualada necessita un ajuntament més compromès, atent i actiu per ajudar i fer la vida més fàcil a la gent que ha treballat tota la vida i que ara mereixen envellir amb confort i dignament”. En aquesta línia Vergés va apuntar que “nosaltres tenim clar des de fa molt temps que cuidar a la nostra gent és imprescindible i que cal fer-ho més i millor. L’atenció a la gent gran, en tots els àmbits, és i serà una prioritat per nosaltres i així ho farem”.

ERC Igualada incorpora les propostes de la gent al programa electoral

Tant Vergés com Conill van explicar que “totes les propostes, millores i idees que han donat les més de 50 persones que han participat a la trobada seran incorporades al programa electoral de cara a les eleccions municipals de l’any vinent”. En aquest sentit han explicat que “el nostre programa electoral el farà la gent, els veïns i veïnes d’Igualada i respondrà a les seves necessitats. Volem parlar amb tothom, escoltar a tothom i ser presents a tot arreu”. Per això, expliquen, “hem fet també un porta a porta a l’edifici ViuB 1 del mercat de la Masuca, amb una rebuda molt bona, on hem pogut parlar amb els veïns i veïnes, escoltar-los i també incorporar les seves propostes al nostre projecte de transformació d’Igualada”. Els republicans també organitzaran properament una nova trobada al ViuB 2 i també fer el porta a porta.

La gent gran «necessita saber que té la tranquil·litat de viure bé en aquesta etapa vital»

Les més de 50 persones que van assistir a la trobada van coincidir que “cal un ajuntament compromès amb la gent gran i que els ofereixi la tranquil·litat de viure bé durant aquesta etapa vital”. Això, segons Vergés, es tradueix en “garantir una mobilitat feta i pensada també per a la gent gran, tant a peu com amb transport públic. Accés a l’habitatge assequible, espais de socialització, un reforç molt important en l’atenció domiciliària, més equipaments públics, evitar la soledat no volguda i la millor accessibilitat a tots els serveis públics, amb assessorament i ajuda municipal així com ajuda per superar la bretxa tecnològica”.

FER UN COMENTARI

*