Inici Teatre Akord’s estrena diumenge el musical ‘Oliver Twist’

Akord’s estrena diumenge el musical ‘Oliver Twist’

COMPARTIR

El proper diumenge 1 de juliol a les 19 h, al teatre Unió Agrícola d’Òdena, l’escola de música, dansa i teatre musical Akord’s d’Igualada presenta Oliver Twist, el musical. El realitzen alumnes de teatre musical, de 4 a 55 anys, que ballen, canten i interpreten. Les entrades es poden comprar a l’escola Akord’s o al teatre 30 minuts abans de la funció.

Argument: La vida de l’Oliver no ha sigut gaire fàcil, al néixer es va quedar orfe i es va criar en un hospici on no li donaven el suficient afecte i va haver de treballar de sol a sol sota els maltractaments que els senyors Bumble. Va treballar durant un temps en una funerària, però un dia va decidir marxar a Londres per trobar una feina millor i l’esperança d’allí trobar una millor vida. Se’n sortirà?

Oliver Twist és un musical de Lionel Bart, basat en la novel·la de Charles Dickens, Oliver Twist. El 1963 va ser posat en escena a Broadway i aquesta producció va guanyar diversos premis Tony, incloent el Premi Tony a la millor banda sonora original.

L’obra és dirigida per Lys Miró, actriu professional de Teatre musical, amb l’ajuda de Nil Solé i Carme Planell, que s’ocupen de l’escenografia. Totes les escenes tenen el seu número de ball realitzat gràcies a la coreògrafa Núria Admetller, i l’afinació i correcció de les cançons no seria possible si no fos per la professora de cant Suki Landaeta. Compten amb un equip tècnic especialistes en il·luminació i sonorització i no es poden deixar els infants i joves, sense el seu esforç i dedicació res seria possible.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*