Inici Futbol Ajustada victòria de l’Òdena al derbi contra el Sant Maure

Ajustada victòria de l’Òdena al derbi contra el Sant Maure

[Img #3734]

Torna la competició oficial, després de les festes de Nadal amb una atractiva trobada. El derbi entre el CE. Odena i la UD. Sant Maure, és sens dubte, el més apassionant dels diversos que es donaran aquesta temporada en aquesta categoria. Sense desmerèixer a la resta dels equips de la nostra comarca que prenen part en la mateixa: Anoia, Montserrat, Fàtima i Capellades.

Pel que fa als últims esdeveniments ocorreguts a l’entorn del club, el més notable sens dubte, i que ens omple de satisfacció. És l’èxit de la intervenció quirúrgica el jugador Bernat Benito. Va ser practicada per la Doctora Prats, el passat dimarts dia 8 de gener, a la clínica de la Sagrada Família de Barcelona. Fonts pròximes al jugador, fan referència a l’èxit de la intervenció, del trencament de lligaments del genoll.

Molta expectació al camp municipal La Sort d’Òdena aquest dissabte per presenciar un derbi que finalment es decantaria del costat local, per un ajustat 5 – 4. Hi va haver de tot: Gols fantasma, penals, gols en pròpia porta i també expulsats.

En una primera part molt boja, els davanters, s’imposarien clarament als defensors, i per aquest motiu, es va arribar al descans havent anotat 8 gols (5-3).

A la segona part entrarien Cristian Castaño per Carlos Martínez i Alex Llanas per Jesús Milà amb la intenció d’intentar igualar la diferència de dos gols del descans.

Va sorprendre el dorsal nº 9 d’Odena, el romanès Inout. Amb més de dos metres d’alçada va demostrar les seves habilitats en el joc aeri, en rematar una falta al minut 29 que significaria el 3-2. Va girar el coll en el moment de l’impacte amb la pilota, per portar-lo a l’escaire dret de la meta visitant.

Al minut 8, diversos jugadors mauristes aixequen els seus braços per advertir al col·legiat que la rematada d’Aitor Martínez, possiblement hagi superat la línia de gol. Però l’àrbitre deixa seguir.

Un penal favorable a cada equip

Al minut 25, Aitor és derrocat per Marc Gómez. Penal clar. Llança el mateix Aitor, per anotar el dos a dos. Al minut 39, gran jugada d’Isma Barrantes per l’esquerra. Entra a l’àrea, i sembla que Sergio Torres pugui enderrocar. José Copoví és l’encarregat de llançar el penal i anota el 4 – 2.

Al minut 82, segona groga al maurista Xavi Nieto. El Sant Mauro, es queda amb deu, i perd a un jugador important, per doble amonestació, de cara a la propera jornada.

Els últims compassos del partit, seria un atac continuat per part dels mauristes. Però en algunes ocasions al pal, i al minut 89 el meta James rebutja un xut de Mili amb segell de gol.

Tot i la primera derrota de la temporada, els mauristes seguiran amb un avantatge de sis punts, sobre el segon classificat. A l’espera de tancar la primera volta al Municipal de Montbui davant el Sant Cugat Sesgarrigues el proper diumenge.