Inici Futbol Ajustada però merescuda victòria del Sant Maure

Ajustada però merescuda victòria del Sant Maure

COMPARTIR

Malgrat el fred de la tarda, i el molest vent, el municap de Montbui ha registrat una bona entrada. En l’inici del partit, els del Penedès, es van posicionar, amb un plantejament totalment defensiu: Quatre – Tres – Dos – U. Com a única referència en l’atac, el número 9 Ivo. Així doncs, els grocs tindrien una àmplia possessió de la pilota, però el forrellat defensiu del Sant Cugat faria que els grocs no obrissin la llauna fins al minut 33, quan Enric García recull un rebuig a la frontal de l’àrea, després d’un xut d’Aitor, per batre el porter Hugo.

Els del Penedès, reclamen la senyalització d’un penal a favor al minut 40. El col·legiat, a prop de la jugada, deixa seguir el joc. Anem al descans amb un ajustat 1-0, tot i el control del joc per part maurista.

A la segona part, el primer tret visitant, no arribaria fins al minut 58 de joc, però David el va detenir sense excessius problemes. La millor jugada dels mauristes finalitza amb el 2 a 0 al minut 71, un gol de Pedro Calvo. Triangulació cap a la part dreta, internada fins a la línia de fons, i magistral assistència a Pere, que només en el segon pal remata a plaer.

Al minut 76 Iván marca el 2 a 1. Gol amb una mica de fortuna per part del dorsal 10 del Sant Cugat. Un centre des de la part esquerra, salta Iván, que d’esquena a la porteria, es dona amb la coroneta, perquè la pilota s’elevi, i superi el meta David.

La Jugada més polèmica

Corria el minut 80. Pilota en profunditat per la banda dreta de l’atac boja. En porter Hugo, surt de la seva àrea cap al córner per aconseguir la pilota, però aquest es frena just al banderí de córner, el porter arrossega la pilota cap a l’interior de l’àrea de penal. Però abans d’entrar a la mateixa, i veient la pressió de Pere, que pren avantatge per agafar la Pilota. El porter Hugo, l’agafa amb les dues mans, tot i que la pilota està fora dels límits de l’àrea.

Per tant, lliure directe favorable als grocs. L’àrbitre entén que en agafar amb les mans, està evitant una ocasió manifesta de gol local, de manera que li mostra la cartolina vermella per expulsar.

Canvi obligat al Sant Cugat, perquè pugui entrar al terreny de joc, el porter suplent Carrión. El jugador substituït és el dorsal núm. 7 Raúl. En aquesta jugada, el partit va estar prop de la suspensió, per les reiterades protestes dels jugadors visitants al col·legiat.

Ajustada, però merescuda victòria groga. Per la gran possessió de la pilota i el joc de puntada a seguir per part del Sant Cugat, amb l’únic objectiu, de trobar al número 9 Ivo, que va bé per alt. Sent el millor jugador dels del Penedès.

Amb el central Sergio Torres tocat d’un turmell. I les absències de Xavi Nieto, per sanció, i de Carlos Marimón, per temes professionals. El joc va estar una mica mancat de continuïtat, però els que van jugar en els seus llocs, es van esforçar al treball d’equip.

A la propera jornada s’inicia la segona volta del campionat amb la visita del CE Ribes al municipal de Montbui.

Àrbitre. – Joan Arnau González Fernández. Col · legi. Bages. Correcte.

UD. Sant Mauro:

David García. – Cristian Castaño. – Cristian Rodríguez. – Jonathan Reches. – Pere Calvo. – Aitor
Martínez. – Enric García. – Carlos Sosa. – Oscar Simón. – Sergio Torres. – Jesús Milà.
També. – Manu López. – Mili Andreu. – Juanjo Torres {juv} Alex Llanas. – Carlos Manzano.
Joan Carrera. {Juv}
Canvis:
Mnt. 55 Carlos Manzano x Sergio Torres. Mnt. 63 Alex Llanas x Reches.
Mnt. 76 Mili Andreu x Oscar Simón. Mnt. 85 Joan Carrera x Aitor.

CF. Sant Cugat:
Hugo. – Márquez. – Sòria. – Javi. – Alex. – Nacho. – Raúl. – Aleix. – Ivo. – Iván. – Juanito.
També. – Rosco. – Suri. – Cristian. – Massana. – Taules.
Gols:
1-0. Mnt. 33 Enric García. 2-0. Mnt. 71. 2-1. Mnt. 76.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*