Inici Societat L’Ajuntament d’Igualada i la Generalitat col·laboren en matèria de seguretat viària

L’Ajuntament d’Igualada i la Generalitat col·laboren en matèria de seguretat viària

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Igualada i el Servei Català de Trànsit (SCT) han formalitzat aquest diumenge, 20 de gener, un nou conveni marc per a la col·laboració en matèria de seguretat viària, d’acord amb la línia de cooperació amb els municipis que estableix el Pla de Seguretat Viària 2017-2019 de l’SCT. En aquest acord, destaca com a principal novetat un annex relatiu al suport per a la detecció de drogues al volant, segons el qual el Servei Català de Trànsit facilitarà a la Policia Local d’Igualada kits de detecció de substàncies estupefaents.

El conveni l’han rubricat l’alcalde, Marc Castells, i el conseller d’Interior, Miquel Buch, amb la presència també del director del Servei Català de Trànsit, Juli Gendrau, del cap de la Policia Local, Jordi Dalmases, i del director dels serveis territorials d’Interior a la Catalunya Central, Eduard Freixedes.

En els dos darrers anys no hi ha hagut accidents amb víctimes mortals en zona urbana a Igualada però s’ha passat de 4 ferits greus el 2017 a 10 el 2018.

El conseller ha assistit també, en el marc de la seva visita a Igualada, a la celebració dels Tres Tombs. Ha presenciat, a la Rambla Sant Isidre, el tercer tomb dels carros i genets participants en la 197a edició de la festa, ha signat el Llibre d’Honor de la ciutat a l’Ajuntament i ha pres part en el tradicional dinar de germanor de l’Antic Gremi de Traginers, que se celebrava a l’Hotel Amèrica.

FER UN COMENTARI

*