Inici Societat Ajudes a l’escolarització als Hostalets de Pierola

Ajudes a l’escolarització als Hostalets de Pierola

COMPARTIR

Aquest dilluns s’inicia el termini per sol·licitar les ajudes a l’escolarització 2017-18, a les que l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola destina 45.000€.

L’objecte de la present convocatòria d’ajuts a l’escolarització consisteix en donar suport als alumnes menors de 25 anys que estiguin empadronats als Hostalets de Pierola i que, durant el curs 2017/18, estiguin cursant estudis d’Educació Primària, Secundària, Batxillerat, mòduls formatius i estudis universitaris en centres públics i/o privats amb títol homologat.

Aquest ajut va destinat al suport en les despeses d’escolarització consistents en el cost de llibres (factures ben desglossades emeses per empreses donades d’alta amb aquest objecte social), aparell informàtic (pels alumnes que segueixen un aprenentatge amb suport informàtic), quota de material exclusivament pels alumnes que no utilitzen llibres i substitutius dels llibres i matrícula per als alumnes de Primària, Secundària i per als alumnes que cursen estudis no obligatoris (Batxillerat, cicles formatius, etc). Per als estudiants d’universitat és un ajut en concepte de matrícula, exclusivament.

Les sol·licituds per a l’esmentada convocatòria s’hauran de presentar, mitjançant imprès que es facilitarà a l’Ajuntament (i al web municipal) de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i els dijous de 17 a 19 hores.  El termini de presentació de les sol·licituds és del 23 d’octubre al 20 de novembre de 2017, ambdós inclosos.

Tots els sol·licitants hauran d’estar matriculats durant el curs escolar 2017/18 (inici del curs al setembre/octubre i finalització maig/juny).

FER UN COMENTARI

*