Inici Destacats Ajudes per a celíacs a l’Ajuntament de Vilanova

Ajudes per a celíacs a l’Ajuntament de Vilanova

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha obert la convocatòria d’ajudes a les persones afectades per la malaltia celíaca, intolerància o al·lèrgia al gluten.

Una partida, explica la regidora de Serveis Socials, Salut i Consum, Sílvia Cáceres, que s’ha dotat amb 10.000 € i que pretén ajudar a sufragar les despeses que suposen els aliments sense gluten. Les ajudes oscil·len entre els 200 € per a famílies amb un membre amb malaltia celíaca i els 800 € per a famílies amb quatre o més membres amb aquesta malaltia.

Fins el 26 de juny poden sol·licitar aquesta ajuda les persones diagnosticades com a persona celíaca, intolerant o al·lèrgica al gluten i que compleixin els requisits establerts a les bases que podeu consultar a www.vilanovadelcami.cat, on es pot trobar també un model d’instància i de sol·licitud.

La sol·licitud s’haurà d’acompanyar del DNI/NIE, certificat d’ingressos del darrer exercici fiscal,el volant d’empadronament, una declaració on es faci constar que no concorre cap dels supòsits que impedeixin obtenir la condició de beneficiari i un certificat mèdic del diagnòstic.

Per a més informació es pot trucar al 93 805 44 22 (Registre).

FER UN COMENTARI

*