Inici Hoquei Ajornaments i derrota dels alevins, però almenys els pares també es calcen...

Ajornaments i derrota dels alevins, però almenys els pares també es calcen patins

COMPARTIR

La jornada del cap de setmana va deixar dos partits ajornats a darrera hora, mentre els alevins van perdre contra el Rubí. Tot i això, el club ha engegat una activitat on els pares es posaran en la pell dels seu fills: una escola de patinatge per a pares.

Alevins: Rubí Cent Patins A   17  Vs   Igualada H.L.   0

Porter: Oriol Sánchez i Sergio Pérez
Jugadors de camp: Àlex Cano, Alba Ferrer, Roger Ferrer, Lluc Figueras, Èric Gamboa, Àdam Gràcia, Ferran Olmedo, Samuel Piqué, Paula Sabaté,Maria Somacarrera i Gal•la Torrents.

Partit dels que fan mal el jugat pels alevins a la pista del Rubí, dels que fan mal per diferents causes, una per la gran superioritat dels jugadors del Rubí al ser tots de darrer any, jugar a la seva pista on ells encara son més forts i tots amb un llarg recorregut com a jugadors, portava als igualadins a fer un partit per aprendre, per a quedar-se amb tota la informació, recuperar-la més tard i treure el màxim de profit.

A la pista es van veure dos equips molt diferents i es que a més teníem dos jugadors importants lesionats. Els igualadins volien fer el seu partit i sols el van aconseguir als darrers minuts del partit, quan ja tot estava decidit, els igualadins havien de frenar els atacs del Rubí, però aquesta es una pista molt ràpida i es necessari que tothom vagi ben sincronitzat i els jugadors del Rubí van saber trobar els forats per aconseguir superar als igualadins i xutar a porteria, els porters igualadins van tenir molta feina també i es que no va ser un partit gens fàcil per cap jugador igualadí.

Patinatge de pares i fills

[Img #2084]Dimecres de la setmana passada es va iniciar la nova activitat de l’Igualada hoquei línia, el patinatge per a pares i nens. Aquesta havia estat una demanda per part d’alguns pares, que veient el que gaudeixen els nens van demanar de poder fer patinatge i aprendre ells a la vegada que ho fan els seus fills. Poder aconseguir un horari que anés be a tothom ha estat una mica difícil, però al final s’ha aconseguit.

Així, els dimecres a les 18:30 i fins les 19:30h. al pavelló de l’Escola Pia hi ha el patinatge per pares i fills, junts i a la vegada separats, per fer més fàcil l’aprenentatge d’uns i altres, tot un repte que ja s’ha iniciat. Ara toca aprendre i gaudir del patinatge en línia. Les cares d’uns i altres així ho mostren.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*