Inici Atletisme Aitor Caldito (CAI Petromiralles), sots campió d’Espanya Sub-18 en Salt de...

Aitor Caldito (CAI Petromiralles), sots campió d’Espanya Sub-18 en Salt de Llargada

L’atleta Juvenil del C.A. Igualada Petromiralles Aitor Caldito, va assolir el sots campionat d’Espanya en la prova del Salt de Llargada corresponent al 66è Campionat d’Espanya Sub-18, que es va dur a terme a les pistes de Gijón (Asturies), en doble Jornada de dissabte i diumenge matí i tarda, amb la participació de més de 900 atletes estatals capdavanters nascuts els anys 2001/02.

Hi participaren 6 atletes del CAI Petromiralles, asolint 1 medalla d’Argent i 1 lloc de finalista en les proves respectives, en una gran actuació.

Van sobresortir les actuacions d’Aitor Caldito, que es proclamava sots campió estatal en la prova del Salt de Llargada, amb un millor intent de 7,02 m., assolits amb vent de + 2,2 m/s. i de Marta Galló, 5ª en el Salt de Llargada fem., amb un millor intent de 5,58 m. (plaça de finalista).

Carla Alemany era 12ª en els 2.000 m. Obstacles amb 8’06”09, i Laia Planas era 15ª en el Salt d’Alçada fem., amb 1,54 m.

David Muñoz era 17è en el Decatló masc., amb 5.273 punts, i amb els següents registres en les 10 proves de la combinada: 100 m.ll.: 12”00 /Llargada: 5,99 m./ Pes: 10,50 m. / Alçada: 1,62 m. / 400 m.ll.: 56”00 /110 m. tanques: 17”28 / Disc: 27,71 m. /Perxa: 3,40 / Javelina: 35,90 m. / 1.500 m.ll.: 4’48”46 i Pol Roca era 18è en el Salt d’Alçada, amb un millor intent de 1,80 m.