Inici Cartes dels lectors Aire fresc a Igualada

Aire fresc a Igualada

COMPARTIR
Foto: Manel Marimon i Gomis

La sala d’actes del Museu de la Pell va aplegar molta, molta gent en la presentació del candidat a les eleccions municipals d’Igualada, Jordi Cuadras per Igualada Som-hi.

Va ser un acte il·lusionant i també emotiu, la personalitat del Jordi fa que les coses flueixin amb energia positiva. Creieu-me si us dic que en aquests 4 anys a l’oposició, ell i els seus regidors, la Montse, la Irene i el Quim, tots 4, s’han deixat la pell en fer una tasca titànica a l’ajuntament i han aconseguit reptes importants per a la ciutat, amb un discurs sense crispacions ni debats estèrils, fent crítica constructiva i aprofitant per influir en el pressupost i les decisions de govern.

S’han recorregut tots els barris, de punta a punta, escoltant a la gent, a tots els veïns i veïnes, en les seves inquietuds, queixes, suggeriments… d’això es tracta en la política municipal i en Jordi en sap molt. Sempre ha dit que li agraden les ciutats i n’ha vist unes quantes, intentant trobar sempre detalls que es poden importar al seu projecte més ambiciós: treballar per tornar a posar Igualada al mapa, amb un nou impuls a la ciutat que l’ha vist néixer i del que n’està orgullós.

És fàcil saber que ho farà bé, en Jordi és una persona amb ganes, empenta, il·lusió, energia i, sobretot amb honestedat. Quan veus que algú com ell s’emociona al parlar del que vol per a la ciutat que estima, i els ulls se li humitegen recordant anys del seu recorregut vital i agraint a les persones que cal per haver-lo portat a ser el que és,  doncs ja podem creure que ho té molt clar i les idees molt ben endreçades.

Podem confiar en ell i el seu equip, perquè saben molt bé els objectius que calen per Igualada i la comarca i els posaran en marxa tant bon punt aconsegueixin governar a l’Ajuntament. En Jordi Cuadras serà un bon alcalde, no cal dubtar-ho, perquè hi posarà el mateix impuls i més que l’ha portat a fer una bona feina durant aquests darrers anys.

La ciutat necessita aquest canvi, aquest impuls, per sortir de la zona de confort o “zona grisa” a la que estem acostumats des de fa 12 anys de govern “immobilista”. Cal un aire fresc per a la ciutat i això s’aconseguirà dintre 4 mesos si la ciutadania té clar quines són les opcions que calen per fer realitat aquest canvi.

Martí Salanova

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*