Inici Destacats Airbnb pregunta als veïns d’Igualada els atractius turístics de la ciutat

Airbnb pregunta als veïns d’Igualada els atractius turístics de la ciutat

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Igualada i la plataforma Airbnb han instal·lat aquesta setmana un espai efímer de trobada al bell mig de la ciutat, a la Plaça de Cal Font, ambientat com un saló de casa.

Aquesta iniciativa té com a objectiu que els igualadins i les igualadines puguin conèixer el laboratori Igualada Healthy Destinations Tourism Lab, un projecte conjunt del consistori amb Airbnb que vol construir i promoure un “turisme sostenible” a Igualada i el seu entorn proper, definint un model turístic que també es pugui exportar posteriorment a altres localitats de característiques similars.

Amb la iniciativa puntual que es porta a terme aquests dies, l’Ajuntament i Airbnb volen conèixer l’opinió de la ciutadania sobre el turisme i el model turístic que voldrien per la seva ciutat.
Per aquesta raó, tots aquells que ho desitgin podran deixar gravat el seu testimoni quan visitin la instal·lació destacant, per exemple, quins són els indrets i característiques més autèntics i genuïns d’Igualada i la comarca de l’Anoia, aquells que voldrien compartir amb els viatgers que els visitin. Amb aquest objectiu, se’ls demana respondre tres preguntes: “Què ensenyaries d’Igualada als visitants?”, “Què s’estan perdent els viatgers que no visitin Igualada o la comarca de l’Anoia?” i “Quina és l’experiència més autèntica que un viatger pot viure a Igualada o l’Anoia?.

Aquest espai únic es podrà visitar el dijous i el divendres, 3 i 4 de gener, de 10 a 14h i de 18 a 21h i també el dissabte, 5 de gener, de 10 a 14h i de 17 a 19h.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

  1. No tenim res per fer els que vivim aqui, sobretot els que tenim nens, que es preocupen per posibles turistes… Vinga va!!! I a sobre a jogar amb els lloguers que no estan disponibles per la cutadania a mans de bancs, a pujar més encara els preus gracies a Airbnb, que no apreneu del mal que está fent a altres indrets com Barcelona?

  2. Si volen la gent d’Airbnb volen saber els atractius turistics de la ciutat , els recomano que facin un cop d’ull al compte d’Instagram @igualadalletja.
    Potser despres els faltaran llits per a tants turistes.

FER UN COMENTARI

*