Inici Poliesportiu Aina Alburquenque (Patinatge Artístic Igualada) es classifica per a la copa catalana

Aina Alburquenque (Patinatge Artístic Igualada) es classifica per a la copa catalana

COMPARTIR

El Club Patinatge Artístic Igualada ha aconseguit col·locar el nom d’Igualada a la primera fila del patinatge català, i ho ha fet gràcies a l’actuació de la seva patinadora Aina Alburquenque, que el diumenge 21 d’Octubre a Cerdanyola va assolir la tercera posició a la Final d’Interclubs de la Federació Catalana de Patinatge en categoria Lliure – Iniciació C, aconseguint la classificació per la Copa Catalana d’Iniciació que es celebrarà el proper mes de Novembre.

Haver arribat a aquesta final d’Interclubs ja era tot un èxit, ja que cal recordar que per arribar-hi va haver de superar la primera fase de grups al Maig i un exigent campionat Intercomarcal al Setembre. Però lluny de conformar-se, la patinadora igualadina va aconseguir una brillant tercera posició, mitjançant l’execució d’un magnífic disc.

Gràcies a aquest resultat, al Novembre participarà a la Copa Catalana d’Iniciació, una competició on només tenen dret a participar els 15 millors patinadors d’Iniciació en individual compresos entre el D i Certificat de cada Territorial de Catalunya, i on lluitarà doncs, per ser la millor patinadora de Catalunya en Iniciació C del 2018.

No cal dir que aquest resultat s’ha rebut amb gran satisfacció al Club Patinatge Artístic Igualada, ja que es tracta d’un club novell (aquest Novembre tot just celebrarà el seu segon aniversari) i ha aconseguit complir un dels objectius marcats des de la seva fundació, que no era altre que col·locar el patinatge artístic igualadí al lloc que es mereix, cosa que en els últims temps no s’estava aconseguint, i fer-ho mitjançant la feina ben feta, l’esforç i el respecte a tothom.

Per últim, des del club es vol destacar i felicitar pel treball, la dedicació i l’esforç a l’equip tècnic integrat per l’Ester Torrabadella i la Cristina Castro sense les quals aquest resultat no hagués estat possible.

FER UN COMENTARI

*