Inici Política Aigua és vida vol que tres regidors d’Igualada deixin de cobrar d’Aigua...

Aigua és vida vol que tres regidors d’Igualada deixin de cobrar d’Aigua de Rigat

COMPARTIR

L’entitat Aigua és vida ha avançat que al proper Ple Municipal de l’Ajuntament d’Igualada, que es celebrarà el dimarts 30 de maig, presentarà una moció per tal que els membres del consell d’administració d’Aigua de Rigat renunciïn al sou. La moció es presentarà amb el suport de diversos partits polítics, encara per concretar, i l’entitat ha anunciat mobilitzacions socials si CiU no accepta la renúncia als 36.000€ anuals dels seus tres regidors.

Segons fons de l’entitat, una de les primeres mesures que va executar la multinacional francesa Suez en entrar a l’accionariat d’Aigua de Rigat va ser compensar econòmicament la dedicació dels membres del consell d’administració. Així doncs, i quan la ciutat era governada per l’Entesa, els membres del consell d’administració d’Aigua de Rigat van passar de no cobrar a rebre 9.000€ anuals per la seva dedicació a l’òrgan directiu de l’empresa.

Des d’Aigua és vida consideren que aquesta quantitat és “desorbitada” i no respon a la dedicació dels membres del consell d’administració ja que en el cas concret d’Àngels Chacón i Jordi Batalla consisteix únicament en assistir a dues reunions l’any. Pel que fa a Jordi Pont, l’entitat exigeix especialment al regidor d’urbanisme que deixi de cobrar els 18.000€ perquè “si la persona que ha de resoldre el problema cobra 18.000€ anuals, la situació irregular s’allargarà eternament”.

L’entitat precisa que en el cas dels regidors Pont i Chacón és especialment greu el “sobresou” perquè ja cobren 55.000€ anuals com a tinents d’alcalde.

1 COMENTARI

  1. Està clar que algunes persones (politics) no tene cap mena d’ètica i que mentres duri la “mamella” els musics que toquin!!!
    Aquesta la Chacon és una professional de cobrar per tot i no fer res!!!
    Però les persones (votants) també en son reponsables per contnuar oferint el seu vot i el més sorprenent és que la majoria no demana cap mena d’exlicació ni els interesa saber que fan els seus politics.
    I a Igualada el mon va el revès perquè si algu diu alguna cosa o remena el “fangar” ja queda senyalat!!!

FER UN COMENTARI

*