Inici Destacats Aigua de Rigat renova el patrocini de l’Igualada Hoquei Club

Aigua de Rigat renova el patrocini de l’Igualada Hoquei Club

COMPARTIR

Xavier Ventayol, conseller delegat d’Aigua de Rigat i Manel Burón, president de l’Igualada Hoquei Club han oficialitzat l’acte de signatura del patrocini per aquesta temporada 2018-2019 com ja havia quedat emparaulat en la signatura del primer contracte de patrocini.

Aquesta és la segona temporada que el club s’anomena Igualada Rigat HC; que properament aquesta setmana disputarà el partit d’anada dels quarts de final de la WSEC (World Skate Europe Cup) i la propera setmana la fase final de la Copa del Rei.

Xavier Ventayol ha mostrat la seva satisfacció “pels bons resultats esportius que està aconseguint l’equip que per segon any consecutiu s’ha classificat per la Copa del Rei i ho està fent molt bé a l’OK Lliga”.

Per la seva banda, el president Manel Burón ha comentat que “estem molt contents de l’ajuda d’Aigua de Rigat per poder dur a terme el nostre projecte esportiu i esperem que aquesta col·laboració pugui continuar de cara al futur en les properes temporades per continuar passejant el nom de l’Igualada Rigat HC en les màximes competicions nacionals i europees”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*