Inici Societat Aigua de Rigat programa un tall a Igualada per reparar una avaria...

Aigua de Rigat programa un tall a Igualada per reparar una avaria en una canonada

COMPARTIR

Aigua de Rigat ha programat una interrupció del subministrament a Igualada durant la nit del divendres 18 de setembre per reparar una avaria que s’ha produït a la canonada de distribució d’aigua potable del municipi. La interrupció del subministrament començarà a les 23:00 hores del divendres 18 de setembre i acabarà a les 6:00 hores del dissabte dia 19.

El passat dia 16 la companyia d’aigua va rebre la comunicació per mitjà de l’empresa constructora que fa les obres d’urbanització al carrer Alemanya que hi havia una avaria en aquesta canonada. Un cop feta la inspecció i discriminació de les diferents canonades que transcorren per aquesta ubicació, es va determinar que l’avaria consistia en la pèrdua d’aigua a través d’una unió que no era estanca.

Per procedir a la reparació és totalment necessari que la canonada quedi buida d’aigua perquè els professionals d’Aigua de Rigat puguin treballar amb tota la seguretat. Aquesta actuació obligarà a interrompre el subministrament d’aigua a les següents zones de la capital de l’Anoia: Igualada Centre, zona Mercat de la Masuca, barri Sant Agustí, barri Sant Crist, zona Rec, Polígon industrial els Blanquers, Poble Sec i barri Montserrat. L’actuació també afectarà en forma de fluctuacions de pressió en el subministrament d’aigua potable del municipi de Vilanova del Camí.

Un cop s’hagi buidat la canonada es retirarà la unió existent en mal estat i s’instal·larà una peça de reparació. Aleshores es podrà començar a obrir lentament l’aigua perquè es vagin omplint les canonades afectades pel tall. Aquesta tasca s’estima que duri unes quantes hores per evitar que es produeixin cops d’ariet i sobrepressions. Quan s’hagi reparat l’avaria es realitzaran purgues i es prendran determinacions de clor i terbolesa i també es realitzaran exàmens organolèptics de l’aigua.

Aigua de Rigat lamenta les molèsties que aquesta reparació pot causar a la població afectada i es compromet a treballar amb la major celeritat possible per reparar l’avaria i restablir el subministrament amb totes les garanties al més aviat possible.

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*