Inici Destacats Aigua de Rigat llança una tarifa plana per pagar el rebut de...

Aigua de Rigat llança una tarifa plana per pagar el rebut de l’aigua

COMPARTIR

La companyia Aigua de Rigat oferirà als seus clients un sistema capdavanter a tot Catalunya de pagament d’una quota fixa, la qual cosa suposa un important avantatge per a les famílies, que d’aquesta manera sabran quan han de pagar cada mes, independentment del consum realitzat.

Es tracta d’una nova modalitat de pagament per la que cada mes l’usuari abona una quantitat fixa en concepte d’aigua i passats 12 mesos, la regularitza. D’aquesta manera, les famílies poden fer una millor planificació i distribuir les seves depeses habituals de manera uniforme.

El sistema no suposa cap canvi en les condicions del contracte. Els comptadors se segueixen llegint i es continua facturant amb la mateixa periodicitat que cada titular té assignada. Les factures s’envien amb la mateixa freqüència i amb la informació real de la despesa. L’únic que canvia és la quantitat que es paga, ja que es distribueix per mesos amb una quota plana.

La modalitat es pot sol·licitar i donar de baixa en qualsevol moment i sense despeses afegides. Únicament cal tenir un contracte en vigor amb una antiguitat superior a un any, i tenir el pagament del rebut domiciliat. Al donar-se d’alta al nou sistema, Aigua de Rigat proposa a l’usuari una quota mensual a pagar basada en l’històric del consum real de l’usuari.

En el moment de l’activació, a més, es pot triar el dia del mes a partir del qual es vol rebre el càrrec bancari.

Al cap de l’any, es regularitza l’import abonat. Si s’ha pagat més del consum real, Aigua de Rigat retornarà a l’usuari la quantitat cobrada de més. En cas contrari, el client pagarà la diferència que, segons quina sigui la quantitat, es podrà fraccionar automàticament en tres mesos.

Per a més informació es pot consultar la pàgina web d’Aigua de Rigat. La sol·licitud d’alta al nou sistema de pagament es pot fer a l’oficina virtual de l’empresa, al centre d’atenció telefònica o a la pròpia oficina de la companyia. En aquests moments la companyia assumeix la gestió dels municipis d’Igualada, La Pobla de Claramunt, Vilanova del Camí, La Torre de Claramunt, d’Òdena i Copons.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*