Inici Destacats Aigua de Rigat formalitza el patrocini de l’Igualada Hoquei Club

Aigua de Rigat formalitza el patrocini de l’Igualada Hoquei Club

COMPARTIR

L’Igualada Rigat i el seu nou espònsor principal, Aigua de Rigat, van ratificar el seu acord amb la signatura del contracte que els unirà pel que resta d’aquesta temporada i tota la següent. A la signatura van ser-hi presents el president del club, Manel Burón i també dos representants d’Aigua de Rigat, el seu conseller delegat Xavier Ventanyol i David Gall, gerent de l’empresa a Igualada.

Ventanyol va explicar que “la nostra companyia té uns resultats que ens permeten patrocinar institucions que com nosaltres, són d’Igualada. Creiem que el club d’hoquei és una entitat que val la pena recolzar”. L’aportació de l’empresa d’aigües permetrà cobrir el pressupost que no es va aprovar l’assemblea de socis el passat mes d’octubre i que van posar en alerta de la situació econòmica del club.

El conseller delegat d’Aigua de Rigat també va declarar que “el nostre benefici de patrocinar a l’Igualada és col·laborar societat. Nosaltres donem un servei de primera necessitat i entenem que hem de tenir un impacte de retorn a la societat”. Ventanyol també va valorar la tasca de l’hoquei base del club, que forma a gairebé una vintena d’equips d’hoquei patins.

El logo d’Aigua de Rigat ja s’ha instal·lat al cercle central del terratzo de Les Comes i des del passat dissabte, els jugadors del primer equip ja juguen amb les noves equipacions on també hi ha la marca del nou patrocinador del club igualadí.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*