Inici Art Aigua”, la proposta fotogràfica d’Oriol Solà i Prat a Copons

Aigua”, la proposta fotogràfica d’Oriol Solà i Prat a Copons

COMPARTIR

[Img #4762]Al món mor més gent per malalties relacionades amb l’aigua contaminada que per qualsevol altre forma de violència, guerres incloses. A mil milions de persones els manca l’abastiment bàsic d’aigua. Prop de vuit mil nens i nenes moren cada dia per culpa de la manca d’aigua, sanejament i higiene: cada deu segons mor un menor. Són només algunes de les constatacions que queden reflectides en l’exposició fotogràfica titulada “Aigua” que el fotògraf i periodista anoienc Oriol Solà i Prat porta a Copons a partir del proper 23 febrer. Llacs, canals, rius, mars, platges o illes són els contextos que queden plasmats en la vintena d’imatges que formen aquesta mostra. Complementen les fotografies una quinzena de cartells informatius que ajuden a remarcar la importància d’aquest líquid tan preuat. Així descobrim, per exemple, que una gota amb tota l’aigua de la Terra formaria una esfera immensa de 1.385 quilòmetres de diàmetre; o que a l’Anoia cada dia fem servir de mitjana uns cent trenta litres d’aigua en consum domèstic.

La mostra quedarà exposada a la Sala Municipal de l’Ajuntament de Copons fins al dia 16 de març, i es podrà visitar els dissabtes de 6 de la tarda a 8 del vespre i els diumenges de 12 a 2 del migdia. La inauguració es farà dissabte dia 23 de febrer a les 6 de la tarda.

Oriol Solà i Prat (Igualada, 1977) és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona. Darrerament ha exposat “La vida en un clic” a Caldes de Montbui, a Santa Margarida de Montbui i a La Pobla de Claramunt. També havia presentat l’exposició “Paisatges” al passatge Cendra-Muntadas d’Igualada. Actualment combina la creació fotogràfica amb altres treballs periodístics i literaris.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*