Inici Societat Aigua de Rigat i Ajuntament de Vilanova alerten de la finalitat comercial...

Aigua de Rigat i Ajuntament de Vilanova alerten de la finalitat comercial de les trucades sobre la qualitat de l’aigua

COMPARTIR

[Img #4261]L’Ajuntament de Vilanova del Camí i l’empresa concessionària del servei de l’aigua al municipi, Aigua del Rigat, han volgut aclarir que no està realitzant cap tipus d’inspecció, ni trucada ni visita domiciliària per fer analítiques de l’aigua.  Arran de les consultes d’alguns veïns, la regidoria de Salut i Consum ha explicat que les trucades telefòniques que estan rebent el veïnat no són de cap institució ni organisme oficial, ni tampoc de l’empresa concessionària del servei al municipi. Es tracta d’empreses privades que volen comercialitzar els seus productes; al·leguen presumptes problemes de qualitat de l’aigua i sol·liciten concertar una visita per accedir a l’interior del domicili per fer-hi analítiques.

Darrera de les trucades que diferents veïns vilanovins estan rebent per oferir-los gratuïtament una analítica de l’aigua al seu domicili hi ha, doncs, fins comercials. L’empresa que realitza el contacte telefònic concerta una visita domiciliària amb el pretext d’analitzar gratuïtament l’aigua i la majoria de vegades els resultats acostumen a ser molt alarmants.

Segons fonts municipals, tant l’empresa concessionària Aigua de Rigat com els tècnics competents en la matèria de la Generalitat, són els encarregats de fer periòdicament les analítiques de l’aigua, com estableix la llei, i no necessiten accedir als domicilis per portar-ne el control pertinent. Asseguren també que la qualitat de l’aigua a Vilanova del Camí és òptima per al consum.

En cas de dubte, podeu posar-vos en contacte amb Aigua del Rigat al telèfon 93 803 14 83.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*