Inici Societat Aigua de Rigat assegura que l’enfonsament de la carretera de Vilanova no...

Aigua de Rigat assegura que l’enfonsament de la carretera de Vilanova no és greu

COMPARTIR

[Img #4670]Les obres de l’avinguda Vilanova es podrien allargar fins dijous o divendres de la setmana que ve. Així ho ha avançat la companyia Aigua de Rigat, que s’ha fet càrrec de les obres després que una fuita en les canonades provoqués la filtració d’aigua. El terreny es va estovar i va fer cedir l’asfalt de la calçada, tot i que sense arribar a afectar l’estructura del pont, segons afirmen fonts de la companyia d’aigües.

Aigua de Rigat ha explicat a l’emissora municipal Ràdio Nova que la planificació dels treballs preveu que la reparació estigui enllestida a finals de la setmana que ve, sempre i quan no surtin imprevistos. L’última fase requerirà l’asfalt d’aquest tram de l’avinguda Vilanova que ahir presentava una imatge força impactant amb grans fragments d’asfalt aixecat i màquines excavadores treballant sobre el terreny.

Les obres tenen importants repercussions en el trànsit vilanoví ja que aquesta via és una de les més transitades per accedir al municipi, tot i que sigui al terme municipal d’Igualada. Recordem que està tallada al trànsit rodat, tant d’entrada com de sortida.

Segons afirmen des d’Aigua de Rigat, els treballs els estan coordinant des del primer dia amb l’Ajuntament d’Igualada i amb els serveis tècnics de l’Ajuntament de Vilanova del Camí.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*