Inici Societat Agressions i igualtat, principals preocupacions dels joves de Piera

Agressions i igualtat, principals preocupacions dels joves de Piera

COMPARTIR

En el marc de l’elaboració d’un nou Pla local de Joventut, l’Ajuntament va preparar un qüestionari per apropar-se a la realitat social que viuen els joves a Piera, així com les seves preocupacions i prioritats. En total, 178 nois i noies van respondre el formulari, que es va facilitar als instituts del poble i que també estava disponible en línia. Així mateix, es van realitzar enquestes a peu de carrer, per tal de facilitar la participació d’aquest col·lectiu.

Segons els joves enquestats, les agressions, la violència i la igualtat de gènere són els problemes que més els afecten. Els segueixen molt de prop l’atur, el medi ambient i la qualitat de l’ensenyament. Pel que fa als temes que consideren que l’Ajuntament hauria de prendre com a prioritats a l’hora d’establir les futures polítiques, destaquen la reducció de l’atur juvenil, l’oferta formativa i la millora del transport públic. També creuen que s’han de tenir en compte les problemàtiques relacionades amb el medi ambient i l’habitatge, així com la manca d’equipaments juvenils.

A més, l’enquesta contemplava un apartat final on podien afegir suggeriments, comentaris i millores concretes. Totes aquestes necessitats recollides als qüestionaris es tindran en compte per part de l’Ajuntament a l’hora de redactar el document definitiu del Pla local de Joventut.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*