Inici Societat Els agents municipals de la Torre estrenen un nou vehicle

Els agents municipals de la Torre estrenen un nou vehicle

COMPARTIR

El cos d’agents municipals de la Torre de Claramunt estrena un nou tot terreny que utilitzaran a les patrulles, als controls policials, als serveis auxiliars i quan actuin com a Unitat de Policia Administrativa i Seguretat. És un Nissan Qashqai amb 130 CV, un dels vehicles més utilitzats actualment per les policies locals per la seva fiabilitat, mecànica, baix consum i capacitat. Substitueix el Nissan Pathfinder que han tingut els últims 11 anys i que ja no compta amb les condicions òptimes per al servei i té un manteniment alt. Per exemple, el nou tot terreny consumirà la meitat que l’anterior, cosa que suposarà un estalvi d’uns 1800 euros/any i una reducció de l’emissió de CO2 a l’atmosfera.

Per a l’alcalde de la Torre, Jaume Riba i el regidor de Governació, Andreu Siñol, “amb aquest canvi, els agents municipals de la Torre de Claramunt estaran equipats amb uns elements i eines més actuals. El cotxe es farà servir per tasques de seguretat, emergències i, per a la mateixa condició del servei, ha de ser sempre més actual i millor que l’anterior”.

El nou tot terreny és prou potent i polivalent com per poder atendre totes les necessitats del municipi i arribar a tots els seus punts, també en casos d’emergència com nevades o incendis. Disposa dels equipaments mínims imprescindibles per a un vehicle d’emergències segons marca la norma, com el pont sirena, la ràdio, un armari interior, llums posteriors de visibilitat o retolació. A més, disposa d’un aparell desfibril·lador mòbil.

L’Ajuntament ha adquirit el vehicle a través d’un rènting que inclou el manteniment, reparacions, peces i mà d’obra, la transformació i tot el material necessari per a un vehicle policial, canvi de rodes anual, i assegurança a tot risc. La fórmula del rènting, a més, permet canviar els vehicles cada cert temps o poder-se quedar el vehicle al final del període a un preu assequible.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*