Inici Destacats Actes de culte per Setmana Santa arreu de l’Anoia

Actes de culte per Setmana Santa arreu de l’Anoia

COMPARTIR

A més de les tradicionals processons de Setmana Santa al barri de Fàtima i de les activitats per la Festa del Sant Crist d’Igualada, els temples de la comarca acolliran durant aquests dies diferents actes de culte que detallem, començant per Igualada.

Dijous Sant, 29 de març

Sants Oficis: la Missa de la Cena del Senyor. A les 5 de la tarda, a l’Asil del Sant Crist i a Ntra. Sra. de Fàtima. A les 6 de la tarda, a Ntra. Sra. de la Soledat i al Santuari de Ntra. Sra. de la Pietat. A 2/4 de 8 de la tarda, a les Carmelites i els PP. Caputxins. A les 8 de la tarda, a Santa Maria, Sagrada Família i a Ntra. Sra. de Montserrat.

Confessions: Soledat de 5 a 3/4 de 6 de la tarda. Santa Maria, de 2/4 de 8 a 8 de la tarda. Sagrada Família, de 7 a 8 de la tarda.

Vetlles al Monument: Ntra. Sra. de la Soledat, de 9 a 10 del vespre. Sagrada Família, de 2/4 d’11 a 2/4 de 12 (església oberta fins a mitjanit) i PP. Caputxins, de 3/4 de 9 a 3/4 de 10 (església oberta fins a mitjanit).

Divendres Sant, 30 de març

Sants Oficis: la Passió i Mort del Senyor. A les 12 del migdia, a Ntra. Sra. de la Soledat. A 2/4 de 5 de la tarda, a l’Asil del Sant Crist i a les Carmelites. A les 5 de la tarda, a Ntra. Sra. de Fàtima. A les 6 de la tarda, a Ntra. Sra. de Montserrat, Ntra. Sra. de la Pietat i PP. Caputxins. A 2/4 de 7 de la tarda, Santa Maria. A les 8 de la tarda, a la Sagrada Família.

Confessions: Soledat, d’11 a 3/4 de 12 del matí. Santa Maria, de 6 a 2/4 de 7 de la tarda. Sagrada Família, de 2/4 de 8 a 8 de la tarda.

Viacrucis: A les 10 del matí, a la Sagrada Família. A les 11 del matí, a l’església del Roser recordant la suor de sang del Sant Crist i al claustre dels PP. Caputxins.

Dissabte Sant. 31 de març

Sants Oficis: Missa de Resurrecció i Vetlla Pasqual. A les 6 de la tarda, residència Pare Vilaseca. A les 8 del vespre, a Ntra. Sra. de Fàtima i Ntra. Sra. de Montserrat. A 2/4 de 9 del vespre, a l’Asil del Sant Crist. A 2/4 de 10 del vespre, a Santa Maria. A les 10 del vespre, a la Sagrada Família, PP. Caputxins i Carmelites.

Diumenge de Pasqua, 1 d’abril

Misses de Resurrecció a les següents hores i temples: a 2/4 de 10 del matí a la Sagrada Família i a les Carmelites; a les 10 del matí a Fàtima i a l’Asil del Sant Crist; a les 11 del matí, a la Soledat; a 2/4 de 12, als PP. Caputxins; a les 12 del migdia, a Santa Maria, Sagrada Família, Ntra. Sra. de Montserrat i Santuari de Ntra. Sra. de la Pietat. A les 7 de la tarda, Soledat. A les 8 de la tarda, Sagrada Família.

Celebracions de Setmana Santa arreu de la comarca

Dijous Sant, 29 de març:

Sants Oficis: la Missa Cena del Senyor. A 3/4 d’1 del migdia, a Vilanova d’Espoia. A les 5 de la tarda, a la Pobla de Claramunt, Bellprat, Aguilar de Segarra, Piera (residència Sant Bonifaci). A les 6 de la tarda, a Castellfollit del Boix, Sant Pere Sallavinera, Piera (Ca n’Aguilera) i al Bedorc. A 2/4 de 7 de la tarda, Masquefa, Montbui (Sant Maure), Sant Martí de Sesgueioles i a la Torre de Claramunt. A 3/4 de 7 de la tarda, Òdena. A les 7 de la tarda, a Sant Martí de Tous, Jorba. A 1/4 de 8 de la tarda, a Vallbona d’Anoia, copons. A 2/4 de 8 de la tarda, a Vilanova del Camí i Piera. A les 8 de la tarda, a Montbui (poble), Prats de Rei, Calaf, Capellades i Carme. A les 9 del vespre, Hostalets de Pierola, La Llacuna.

Viacrucis: a les 9 del vespre, pels carrers de Carme.

Divendres Sant, 30 de març:

Sants Oficis: la Passió i Mort del Senyor. A les 11, residència Sant Bonifaci (Piera). A 2/4 de 12 del migdia, a Calaf i a Pujalt. A 2/4 d’1 del migdia, Hostalets de Pierola. A la 1, el Bedorc. A 2/4 de 5 de la tarda, a Sant Martí de Sesgueioles i Ca n’Aguilera (Piera). A les 5 de la tarda, a Jorba, Copons, Aguilar de Segarra, Vallbona d’Anoia, la Torre de Claramunt i Masquefa. A 2/4 de 6 de la tarda, Castellolí i Prats de Rei. A les 6 de la tarda, Castellfollit del Boix, La Llacuna, Piera, Bellprat i Sant Martí de Tous. A 2/4 de 7 de la tarda, a Montbui (Sant Maure), Conill i Vilanova d’Espoia. A les 7 de la tarda, a Òdena, la Pobla de Claramunt, Sant Pere Sallavinera, i Carme. A 2/4 de 8 de la tarda, a Vilanova del Camí. A les 8 del vespre, a Montbui (poble) i Capellades.

Viacrucis: a les 9 del matí, a Montbui (poble), a les 10 del matí, a Prats de Rei (església) i Sant Martí de Tous (anant cap a Sentfores). A les 11 del matí, la Pobla de Claramunt i Montmaneu. A 2/4 de 12, Òdena. A les 12 del migdia, a Vilanova del Camí. A les 7 de la tarda, Piera. A les 8 de la tarda, Hostalets de Pierola. A les 9 del vespre, a Prats de Rei (pels carrers del poble), Calaf, Capellades (pels carrers del poble) i La Llacuna.

Processó: a les 8 del vespre, sortint de l’església parroquial de Masquefa. Organitza la Cofradia del Cristo Crucificado i Nuestra Señora de los Dolores.

Dissabte Sant, 31 de març

Sants Oficis: Missa de Resurrecció i Vetlla Pasqual: A les 8 del vespre, a la Pobla de Claramunt i Bellprat. A 2/4 de 9 del vespre, a Òdena. A les 9 del vespre, Vallbona d’Anoia, Masquefa i Hostalets de Pierola. A 2/4 de 10 del vespre, a Montbui (Sant Maure). A les 10 del vespre, a Vilanova del Camí, Jorba, Calaf, la Torre de Claramunt, Capellades i Sant Martí de Tous. A les 11 de la nit, la Llacuna i Piera.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*