Inici Destacats Actes arreu de l’Anoia per commemorar la Diada

Actes arreu de l’Anoia per commemorar la Diada

COMPARTIR

IGUALADA

La conferència institucional a càrrec de Pilar Rahola va obrir els actes de la Diada a Igualada, que han inclòs la tradicional marxa de torxes celebrada aquest dimarts al vespre, organitzada pel Casal Popular d’Igualada, el Foment.

Com a cloenda de la celebració de la Diada, el dissabte 14 de setembre, a les 19 h, hi haurà una Ballada de sardanes amb la cobla La Principal de Cassà, al passeig Verdaguer, entre la pl. Catalunya i el c/ de Sant Magí, organitzada per l’Agrupació Sardanista d’Igualada.

PIERA

A Piera, els actes de la Diada s’emmarquen en la Festa Major i es celebraran al Gall Mullat.

A les 10 h
Missa de la Diada

A les 11 h
Acte d’homenatge a Rafael Casanova
Hissada de la senyera, Himne dels segadors i Cant de la senyera amb la BOP (Banda-Orquestra de Piera), actuació dels Falcons de Piera i de l’Agrupació Sardanista, ofrena floral i lectura del manifest a càrrec del Pubillatge de Piera

A continuació,
Concert-vermut
Amb el trio Acústic Give (Piera)

A les 14 h
Dinar de germanor
Amb paella i postres de la Diada

Després de dinar,
Bingo popular

A les 18 h
Ballada de sardanes
Amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona

A les 20 h
Cantada d’havaneres
Amb el grup Barca de Mitjana
Hi haurà rom cremat per als assistents

VILANOVA DEL CAMI

A Vilanova del Camí són dos partits polítics els que organitzen les diferents activitats. Des d’ERC Vilanova del Camí organitzen un espectacle infantil a càrrec de l’artista masquefina La Petra, que ens explicarà el conte “El Raïm inquiet” acompanyat de globoflèxia.

L’espectacle tindrà lloc a la Plaça Margarida Xirgú (davant del Rovy) a les 11 del matí. En cas de pluja es farà al gimnàs de l’Escola Marta Mata. Acabada l’actuació hi haurà pica-pica per tothom.

A la mateixa hora, la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) a la comarca de l’Anoia, durà a terme un esdeveniment commemoratiu a les 11:00 del matí a la Plaça del Mercat de Vilanova del Camí.

CAPELLADES

La Diada a Capellades ha començat a les 8 del matí amb la pujada a Miramar per enlairar la Senyera.

A les 11 començarà l’acte institucional als Jardins de Mossèn Pere Ribot, amb la participació de la Coral Noves Veus, que acabarà amb coca i moscatell per als assistents. A continuació, i fins a la 1
del migdia, El Taller farà un “Mural de la Diada”, que necessitarà de la participació de tots els infants artistes de Capellades.

ÒDENA

Òdena celebrarà la Diada de Catalunya amb el tradicional canvi de senyera de la Torre del Castell, amb la participació dels membres de pubillatge, el consistori i tothom que s’hi vulgui afegir. La convocatòria és a les deu del matí a l’Ajuntament, aquest mateix dimecres 11 de Setembre.

LA POBLA DE CLARAMUNT

En el marc del parc del Mil·lenari, a les 11 del matí, els més menuts s’ho podran passar d’allò més bé amb l’espectacle “El meu amic Brutus” de la Companyia del Príncep Totilau. Aquesta activitat s’organitza des de Xarxa La Pobla. A continuació, a les 12 del migdia, hi haurà l’acte institucional de la Diada i, tot seguit, ballada de sardanes amb la Cobla La Triunfal d’Igualada i aperitiu per a tothom.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*