Inici Societat Acte vandàlic contra l’escultura en record dels presos polítics a Calaf

Acte vandàlic contra l’escultura en record dels presos polítics a Calaf

COMPARTIR

El divendres a la tarda, diferents membres del CDR de Calaf van desplaçar l’escultura de la presó en homenatge als presos polítics catalans a la plaça dels Arbres, ja que al solar de la plaça de la Ravalet on estava ubicada hi feien neteja i manteniment.

A la matinada, algú va destrossar l’escultura de la presó i la va llençar al mig de la carretera, a l’alçada entre l’encreuament de la plaça dels Arbres, l’avinguda de la Pau i el passeig Santa Calamanda, causant el xoc d’un vehicle que hi va passar més tard. El conductor no va prendre mal, però el vehicle té alguns desperfectes a causa de l’impacte.

Es desconeix encara l’autoria d’aquest acte vandàlic, per això, l’Ajuntament presentarà una denúncia per tal que s’investiguin els fets i poder emprendre les mesures pertinents.

COMPARTIR

11 COMENTARIS

 1. La meva enhorabona al valent que s’ha carregat aquest insult a la intel.ligència i a més de la meitat de la població catalana. Cap ajuntament com cal hauria d’embrutar els carrers amb nyaps tendenciosos d’aquesta mena.

 2. Sr. Josep el que tu consideres andròmines per altres són símbols que representen drets, on està la teva tolerància amb els que no pensen com tu, el brètol que va destruir l’escultura i va posar en perill la circulació un iluminat que tu defenses sense rao, posa tu la teva escultura al carrer, que jo no la tocaré i molt menys la llençaré a la calçada, pq tu no puguis tenir un accident, notes la diferència.

 3. Joan Carles: el que va destruir l’escultura va limitar-se a exercir el seu dret a protestar contra l’apropiació política d’un espai públic que hauria de ser neutral i de tots

 4. Només una cosa qui destrueix és pq ràbia, no podeu amb els símbols i el groc que representen la llibertat d’unes persones empresonades, el brètol tornarà a tenir altre escultura a calaf i potser la tornarà a trencar, però abans es cansarà ell que nosaltres, aquest individu per mi és un covard actuant amb nocturnitat.

  • Joan Carles: no actua de dia perquè els pacífics revolucionaris dels somriures i els alegres i simpatics cdr segurament el linxarien. I no s’actua per ràbia, s’actua per fastigueig. N’estem farts de llaços grocs i pintades i pancartes demanant la llibertat d’una colla de colpistes que han perjudicat greument Catalunya

 5. Si va guanyar la independència perquè seguim pagant a la hisenda espanyola, no veieu que espanya us roba, em riu de tanta tonteria.
  Haber si baixem ja del núvol i comenceu a veure les coses d’una altra manera. «l’escultura en record dels presos polítics», en primer lloc serà polítics presos, o no?

 6. Sr. Josep amb mi no et quedaràs amb l’última paraula, com a bon català no em cansaré de contestar, em sigut bones persones, em sigut pacients, em ajudat i facilitat coses, fins el punt de ser massa tontus, però ara ja no podeu amb nosaltres i us fum tant, sou tant rabiosos i poc tolerants, tu mateix et retrates «esteu farts de llaços grocs» + que en tindreu.
  De que teniu por….de posar d’unes urnes?, si tant valents sou pq no ens deixeu votar…
  Llibertat presos polítics.

FER UN COMENTARI

*