Inici Societat Acord entre la Síndica de Greuges d’Igualada i Aigua de Rigat

Acord entre la Síndica de Greuges d’Igualada i Aigua de Rigat

COMPARTIR

La Síndica Municipal de Greuges, Rosa Sánchez, amb la voluntat de millorar l’atenció als ciutadans d’Igualada, ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa Aigua de Rigat, representada pel seu gerent, David Gall, i pel seu Defensor del Client, Sergi Sanchís.

Aquest conveni permetrà atendre, de forma àgil i personalitzada, les reclamacions relatives al servei de l’aigua que arribin a la Síndica de Greuges. L’acord té una vigència de dos anys prorrogables i respon a la voluntat d’Aigua de Rigat d’apropar-se a les persones i donar més garanties als usuaris davant un eventual conflicte amb la companyia.

La Sindicatura de Greuges d’Igualada és una institució que, amb independència i objectivitat, té la missió de defensar els drets fonamentals i les llibertats públiques dels ciutadans i les ciutadanes davant l’Administració municipal, dels organismes administratius que en depenen, així com de les empreses de serveis públics municipals i dels concessionaris dels serveis públics.

Des de la creació de la figura del Defensor del Client d’Aigua de Rigat, o Customer Counsel, la mediació s’ha consolidat com una eina eficaç per a la resolució de conflictes: el 93% dels casos gestionats han estat solucionats. El diàleg amb els usuaris i l’escolta activa són les claus per enfortir la relació entre les parts i generar un marc de confiança mútua.

FER UN COMENTARI

*