Inici Destacats Acord entre els Polígons dels Plans i CIMALSA per potenciar les activitats...

Acord entre els Polígons dels Plans i CIMALSA per potenciar les activitats logístiques a l’Anoia

COMPARTIR

CIMALSA, empresa pública de la Generalitat de Catalunya encarregada de la promoció, el desenvolupament i la gestió d’infraestructures i centrals per al transport de mercaderies i la logística, ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Polígons dels Plans, que aplega les àrees industrials d’Òdena, la Pobla de Claramunt, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí.

L’objectiu del conveni és establir un marc global de col·laboració de totes dues entitats en activitats relacionades amb la logística, recerca i transferència de coneixement.

El president de CIMALSA, Enric Ticó, explica que “des de CIMALSA volem col·laborar amb totes les iniciatives que hi ha al territori que potenciïn la logística sostenible, amb la logística que crea llocs de treball de qualitat, per tal que el mapa logístic de Catalunya sigui equilibrat, i doni cabuda a totes les iniciatives que estan en marxa”.

D’altra banda, el president de l’Associació de Polígons dels Plans, Ramon Felip, ha manifestat que des de l’Associació Polígons dels Plans “tenim la voluntat de modernitzar els Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) del nostre territori i què millor que associar-nos amb CIMALSA, que potencia la logística sostenible, perquè l’Anoia, serà logística o no serà”.

Enric Ticó, president de CIMALSA i Ramon Felip, president de l’APP, han signat aquest acord que tindrà una vigència de tres anys i es podrà prorrogar per períodes anuals.

En el marc de col·laboració d’aquest conveni, està previst realitzar activitats de forma àmplia amb el sector de la logística i la mobilitat a més de col·laborar en el disseny, desenvolupament i recerca d’usuaris, d’infraestructures vinculades amb el sector del transport la mobilitat i la logística, com per exemple aparcaments per a camions o similars.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*