Inici Destacats Acció de protesta pel cost del tobogan de Cal Font

Acció de protesta pel cost del tobogan de Cal Font

COMPARTIR

Un grup d’una desena de persones ha protagonitzat aquest dimarts una acció de protesta contra el cost que suposa el tobogan que l’Ajuntament d’Igualada ha ubicat a la Plaça de Cal Font durant aquestes festes nadalenques.

Amb indumentària d’esports de neu algun d’ells, han accedit al tobogan agafant alguns dels “donuts” o flotadors que es fan servir per al descens per la instal·lació i han desplegat dues pancartes qüestionant el cost de 75.000 euros que ha tingut el tobogan i la pista de gel.

L’acció ha estat difosa a través d’un vídeo per la candidatura Poble Actiu, impulsada per la CUP. En el vídeo qüestionen la despesa contrastant-la amb els 50.000 euros que destina l’Ajuntament a beques universitàries o les 27 beques menjador que el govern del PDeCAT va denegar al·legant manca de pressupost l’any passat.

La candidatura dels cupaires assenyala, a més, que es tracta d’un tobogan “que ocupa molt espai públic, que és lleig i que poca gent utilitza. I una pista de gel que no només suposa una gran despesa econòmica sinó també energètica”.

FER UN COMENTARI

*