Inici Destacats Acaba el 41è Concurs de Teatre Amateur de Piera

Acaba el 41è Concurs de Teatre Amateur de Piera

COMPARTIR

El passat dissabte es va posar el punt i final a la 41a edició del Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera. Des que es va posar en marxa, al mes d’octubre, el certamen ha ofert a la ciutadania una desena d’obres de teatre, algunes a càrrec de companyies noves que han mantingut el gran nivell que sempre s’ha vist en el concurs. La darrera representació va ser El principi d’Arquímedes, que va anar a càrrec del grup de teatre l’ACR de Fals i que va servir per tancar la temporada.

Al llarg d’aquests dos mesos han passat pel Teatre Foment de Piera companyies de Sant Gregori, Sabadell, Molins de Rei, Santa Coloma de Queralt, Sant Andreu de la Barca, Lleida i Barcelona, entre d’altres. Des de l’organització han fet una bona valoració del certamen, tant pel que fa a la qualitat de les obres, com pel nombre d’assistents amb una mitjana de 70 persones per funció.

El veredicte del jurat es donarà a conèixer en el transcurs d’un sopar d’amistat, obert a tothom, que es farà al Restaurant la Cantina el proper dissabte 20 de gener.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*