Inici Atletisme Abdessamad Oukhelfen (CAI Petromiralles), segon a la Cursa dels Nassos de Barcelona

L’atleta del Cub Atlètic Igualada Petromiralles Abdessamad Oukhelfen, va assolir una magnífica 2ª posició general, dilluns, 31 de Desembre en la 20ª edició de la Cursa dels Nassos, que es va dur a terme el darrer dia de l’any en un recorregut de 10 km. pels carrers de la Vila Olímpica barcelonina.

La cursa va comptar amb una multitudinària participació de més de deu mil atletes, entre ells 3 corredors del CAI Petromiralles, sobresortint també la 10ª posició absoluta fem. de Sheila Avilés.

Abdessamad Oukhelfen era 2n absolut masc. amb 28m. 51seg., darrera d’Artur Bossy – F.C. Barcelona – guanyador amb 28m. 47 seg., entrant l’atleta del CAI per davant de destacats atletes com Ibrahim Ezzaydouni, 3er, Mourad El Bannouri, 4t, Ibrahim Chakir, 5è i Carles Castillejo, 10è, entre altres.

Sheila Avilés era 10ª absoluta fem. amb un registre de 36m. 23seg., en la prova guanyada per Marta Galimany – F.C. Barcelona -, 118ª gral. amb 33m. 48 seg. El Veterà Santi Navarro era 2.624è amb 46m. 07seg.